1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

گوشت بند انگشتی(هندی)

شروع موضوع توسط Rain man در ‏24 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای گوشتی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    1133521864_DSC03507.jpg
    مواد لازم:
    گوشت چرخ کرده=1 کیلوگرم
    زنجبیل خرد شده=1 قاشق چایخوری
    سیر له شده=1 قاشق غذاخوری
    پودر فلفل قرمز=2 قاشق چایخوری
    پودر هل=2/1 قاشق چایخوری
    نمک=1 قاشق چایخوری
    روغن زیتون=1 قاشق غذاخوری
    مواد لازم برای سس:
    تمر هندی=2 قاشق غذاخوری
    آب=3 لیوان(600 میلی لیتر)
    روغن حیوانی=2 قاشق غذاخوری
    سیر=5 حبه
    چوب دارچین=1 عدد
    گوجه فرنگی پوست گرفته و له شده=2 عدد
    پودر زنجبیل=1 قاشق چایخوری
    ماست=1 پاکت(200 گرم)
    طرز تهیه:
    1. تمام مواد را با هم مخلوط کرده سپس آن را به صورت یک انگشت شکل دهید.
    2. تمر را در آب خیس کنید.
    3. سیر و دارچین را در روغن سرخ کرده و سپس گوجه فرنگی،زنجبیل و ماست و سس تمر پس از خیس خوردن را به آن اضافه کنید و روی شعله ملایم گذاشته تا بجوشد.
    4. گوشتها را یکی یکی به مخلوط در حال جوش اضافه کنید سر ظرف را بگذارید و با حرارت ملایم به مدت 1 ساعت بپزید.
     

    موضوعات مشابه

    sparda از این پست تشکر کرده است.
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.