1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

دستور پخت سوپ‌هایی مخصوص ماه‌ رمضان

شروع موضوع توسط sparda در ‏24 ژوئیه 2012 در انجمن سوپ و سالاد

  1. sparda

    sparda مهمان

    در کشور ما سوپ های مختلفی طبخ می شوند و هر کدام آن ها نیز خواص خاص خودشان را دارند. با توجه به اینکه در ماه مبارک رمضان هستیم، می توانید از سوپ های مختلف در هنگام افطار استفاده کنید. در این مطلب نگاهی داریم به چند سوپ خوشمزه و دتور پخت آن ها را با هم مرور می کنیم.

    سوپ سفید:

    مواد لازم:

    آب گوشت: ۵ پیمانه
    سس سفید: ۲ پیمانه
    هویج رنده شده: ۳ عدد
    کرفس با جعفری خرد شده: ۳ قاشق سوپخوری
    نمک و فلفل: به مقدار لازم

    awww.mashreghnews.ir_files_fa_news_1391_5_2_188837_526.jpg

    طرز تهیه:

    سس سفید و آب گوشت را مخلوط می کنیم و بعد کرفس خرد شده و هویج رنده شده را در آن می ریزیم و می گذاریم چند جوش بزند و سبزی ها که پخته شد کمی نمک و فلفل می زنیم، در ظرف کشیده و کمی جعفری خرد شده روی آن می پاشیم.

    مواد لازم برای سس سفید:

    آرد: ۴ قاشق سوپخوری/کره: ۷۵ گرم/شکر: ۲ پیمانه

    طرز تهیه:

    آرد را در ظرفی ریخته و شکر را کم کم روی آرد ریخته و هم می زنیم تا در شکر حل شود سپس روی آتش گذاشته و مرتب هم می زنیم تا جوش بیاید و غلیظ شود آنگاه کره را داخل سس می ریزیم و بعد از دو جوش از روی آتش برمی داریم.

    سوپ گندم و کلم:

    مواد لازم برای ۴ نفر:

    گوشت چرخ شده بدون چربی: ۱۵۰گرم
    پیاز رنده شده: یک عدد
    گندم پوست کنده: یک و نیم استکان
    آبلیمو: به مقدار دلخواه
    گشنیز وجعفری ساطوری شده: شش قاشق غذا خوری
    کلم سفید خرد شده: یک لیوان
    گوجه فرنگی خرد شده: دو عدد
    رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذا خوری
    نمک و فلفل: به مقدار لا زم

    awww.mashreghnews.ir_files_fa_news_1391_5_2_188835_671.jpg

    طرز تهیه:


    گندم را از قبل خیس کرده، می پزیم. می گذاریم آب جوش بیاید. سپس کلم سفید خرد شده را در آن چند جوش می دهیم و بعد از آبکش کردن، آب آن را دور می ریزیم تا بوی بد آن برود.

    وقتی گندم ها نیم پز شدند، گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده مخلوط کرده، به شکل گلوله های کوچک در آورده و در آب سوپ که در حال جوشیدن است می ریزیم. کلم سفید را که قبلا آبکش کرده بودیم به همراه گشنیز و جعفری ساطوری شده اضافه می کنیم. نمک و فلفل، رب گوجه فرنگی و آبلیمو را اضافه کرده می گذاریم تا سوب جا بیفتد.

    سوپ جو و گوشت:

    مواد لازم
    ۲۵۰ گرم گوشت گاو
    ۲ قاشق غذاخوری روغن کانولا
    نصف پیاز خرد شده
    یک عدد هویج خرد شده
    یک پیمانه کرفس خرد شده
    نصف قاشق چای خوری آویشن خشک
    ۶ پیمانه آب
    نصف فنجان جو
    یک پیمانه گوجه فرنگی خرد شده
    یک قاشق غذاخوری کره
    ۲۵۰ گرم قارچ
    ۳ قاشق غذاخوری جعفری.
    نمک و فلفل.

    awww.mashreghnews.ir_files_fa_news_1391_5_2_188836_256.jpg
    طرز تهیه:
    گوشت را در روغن خوب به مدت ۱۵دقیقه تفت دهید و با نمک و فلفل مزه دار کنید. در ظرف دیگری هویج، پیاز و کرفس را به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید و به گوشت اضافه کنید و با کمی آب روی حرارت قرار دهید. پس از جوش آمدن ، حرارت را کم کنید و بگذارید بپزد تا این که گوشت نرم شود.
    سپس جو، گوجه فرنگی و آویشن را اضافه کنید و بگذارید ۴۵ دقیقه دیگر بپزد. قارچ ها را در تابه حاوی کره تفت دهید تا کمی طلایی شود و همراه با جعفری به سوپ اضافه کنید.
    سوپ قارچ:

    مواد لازم برای ۴نفر :

    قارچ ۵۰۰گرم
    کره ۹۰گرم
    پیاز خرد شده ۲عدد متوسط
    سیر له شده یک حبه
    آرد ۲قاشق غذاخوری
    آب مرغ ۴پیمانه
    برگ بو یک عدد
    خامه نصف پیمانه
    نمک و فلفل به میزان کافی

    awww.mashreghnews.ir_files_fa_news_1391_5_2_188838_237.jpg
    طرز تهیه:
    قارچ ها را بشویید و خرد کنید. کره را در تابه داغ کنید پیاز و سیر را کمی تفت دهید تا کمی طلایی شود. آرد و قارچ ها را خوب باهم مخلوط کنید و به مخلوط پیاز و سیر بیفزایید و کمی تفت دهید. در این مرحله برگ بو و آب مرغ را اضافه کنید و بگذارید مواد به مدت ۱۰دقیقه روی حرارت کم بجوشد. سپس مواد را در غذاساز بریزید و به صورت پوره دربیاورید. مواد سوپ را به قابلمه برگردانید، نمک و فلفل اضافه کنید و پس از جوش آمدن زیر آن را خاموش کنید و خامه را اضافه و سرو کنید.
    سوپ هویج:
    مواد لازم:
    کره ۲قاشق غذاخوری
    پیاز خرد شده یک عدد
    هویج خرد شده نیم کیلوگرم
    سیب زمینی درشت خرد شده یک عدد
    سیر له شده یک حبه
    آب مرغ ۴ پیمانه
    نمک و فلفل به مقدار کافی
    خامه نصف پیمانه

    awww.mashreghnews.ir_files_fa_news_1391_5_2_188834_328.jpg
    طرز تهیه:
    پیاز، کره، سیب زمینی و سیر را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. آب مرغ و فلفل را اضافه کنید و به جوش بیاورید، حرارت را کم کنید و بگذارید سوپ به مدت۳۰دقیقه بجوشد. زیر آن را خاموش کنید و در غذاساز هم بزنید تا به شکل پوره در بیاید. خامه را اضافه کنید، در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتر اضافه و سرو کنید.
     

    موضوعات مشابه

  2. Sepehr

    Sepehr کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    163
    تشکر شده:
    48
    جنسیت:
    مرد
    سوپ گوجه فرنگی (سیر و پنیر)
    زمان آماده سازی: 10 دقیقه
    زمان پخت: 50 دقیقه
    زمان کل: 1 ساعت
    اندازه: 3-4 نفر

    achibepazam.ir_wp_content_uploads_2012_03_tomato_soup.jpg
    مواد اولیه
    • سیر متوسط: چهار-پنج حبه
    • گوجه‌فرنگی بزرگ: ‌2 عدد
    • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
    • فلفل قرمز: 4/1 قاشق چای‌خوری
    • پودر گشنیز: 2 قاشق چای‌خوری
    • پودر آویشن: 2/1 قاشق چای‌خوری
    • آب مرغ یا سبزی‌جات: 2 پیمانه
    • پنیر رنده شده پارمسان: 2 قاشق غذاخوری
    • کره: 2/1 قاشق غذاخوری
    • پیاز کوچک: یک عدد، خرد شده
    • نمک و فلفل به اندازه دلخواه
    دستور پخت
    1. فر را از قبل روی دمای 400 درجه فارنهایت، گرم کنید.
    2. سر سیرها را طوری ببرید که اکثر حبه‌ها در معرض دید قرار گیرند.
    3. گوجه‌فرنگی‌ها را نصف کنید.
    4. سیر و گوجه‌فرنگی‌های نصف شده را در ظرف مخصوص فر قرار دهید و روی آن‌ها روغن زیتون بریزید.
    5. نمک و فلفل روی آن‌ها بپاشید و به مدت 45 دقیقه یا تا زمانی‌که سیرها طلایی رنگ و گوجه‌فرنگی‌ها نرم شوند، آن‌ها را در فر حرارت داده و سرخ کنید.
    6. پس از اینکه آن‌ها را از فر بیرون آوردید، پوست گوجه‌فرنگی‌ها را درآورید.
    7. در یک قابلمه، پیازها را درون روغن، 30 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند سرخ کنید.
    8. دو پیمانه آب مرغ یا سبزی‌جات به پیازها اضافه کنید و بگذارید بجوشند.
    9. سپس، سیر، گوجه‌فرنگی، گشنیز، آویشن، فلفل قرمز و آویشن را به درون ظرف اضافه کنید و 3 دقیقه آن‌ها را بجوشانید و هر چند وقت یک بار آن‌ها را هم بزنید و در صورت نیاز نمک و فلفل به آن‌ها بیافزایید.
    10. قبل از آن که مخلوط را درون دستگاه غذاساز پوره کنید، بگذارید کمی خنک شود.
    11. پس از پوره کردن، سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته، روی آن پنیر رنده شده بپاشید.
     
  3. 18u

    18u برترین کاربر انجمن کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژانویه 2013
    ارسال ها:
    2,792
    تشکر شده:
    1,492
    جنسیت:
    زن
    فوق العاده و عالی بودند ممنون ........................................tashvigh-gol-tashvigh
     
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.