1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

تکه های گوشت تند(هندی)

شروع موضوع توسط Rain man در ‏24 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای گوشتی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    1131451976_DSC03296.jpg

    مواد لازم:
    گوشت گوساله خرد شده=1 کیلوگرم
    زنجبیل تازه له شده=2 قاشق چایخوری
    سیر تازه خرد شده=2 قاشق چایخوری
    فلفل=1 قاشق چایخوری
    پودر کاری=یک قاشق چای خوری
    زیره سیاه=1 قاشق چایخوری
    نمک=1 و 2/1 قاشق چایخوری
    آب=3 و 4/3 پیمانه/850 میلی لیتر
    تخم مرغ=دو عدد متوسط
    روغن=2 و 2/1 پیمانه/300 میلی لیتر
    برای تزئین:
    سیب زمینی سرخ شده،گوجه فرنگی،لیمو
    طرز تهیه:
    1. با استفاده از یک چاقوی تیز چربیهای اضافی گوشت را از آن جدا می کنیم.
    2. زنجبیل،فلفل،پودر کاری،سیر،زیره و نمک را با هم مخلوط کرده و تمام اطراف گوشت را به آن آغشته می نمائیم.
    3. آب را می جوشانیم سپس مخلوط گوشت و ادویه را به آن اضافه کرده می گذاریم حدود 45 دقیقه بپزد. گاهگاهی به هم می زنیم. هنگامی که آب آن بخار شد آن را از روی گاز برداشته و کنار می گذاریم تا سرد شود.
    4. با استفاده از یک چنگال، تخم مرغها را در کاسه بزرگی با هم مخلوط می کنیم.
    5. روغن را در ماهیتابه بزرگی گرم می کنیم.
    6. تکه های گوشت را در تخم مرغ زده شده می غلتانیم و سپس به مدت سه دقیقه در روغن سرخ می کنیم، هر کدام از آنها را یک بار بر می گردانیم.
    7. گوشتها را در ظرف بزرگی چیده و با سیب زمینی سرخ شده یا چیپس، گوجه فرنگی و حلقه های لیمو تزئین می کنیم.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.