1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

پلو دال هندي

شروع موضوع توسط Rain man در ‏24 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای گوشتی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    1130877110_polo.jpg
    برنج= 5 پيمانه
    گوشت چرخ كرده= نيم كيلو
    گشنيز= يك دسته
    دال قرمز= 2 پيمانه
    پياز= 3 عدد
    سير= 10 حبه سير درشت
    رب گوجه فرنگي= 3قاشق غذاخوري پر
    زرد چوبه= 3قاشق چايخوري پر
    ادويه كاري= 3قاشق چايخوري
    پودر فلفل قرمز= به ميزان لازم البته اين غذا هندي است و كمي تند تر ازغذاي ما ايرانيها مباشد.
    زعفران آب كرده =2 قاشق مرباخوري
    نمك= به ميزان لازم
    ماست 1= پيمانه
    تخم مرغ كامل= 1عدد
    روغن مايع= به ميزان لازم

    طرز تهيه :
    يك دسته گشنيز را پاك كرده و ميشويم و سپس آنرا ريز خورد مي كنيم و كنار مي گداريم.

    سپس برنج رابا 1 قاشق غذاخوري نمك آبكش كرده و كنار ميگداريم. ( برنج كمي نرم باشد)

    سپس دال را با مقداري آب و حبه هاي سير درون قابلمه كوچكي ريخته و ميپزيم تا زمانيكه كاملا پخته شده و آب آن بخوردش رود سپس آنرا كمي با گوشتكوب كمي مي كوبيم تا سيرها درون دال كاملا له شوند و سپس آنرا كنار مي گذاريم.
    در ماهيتابه كوچكي 1 عدد پياز را با كمي روغن سرخ كرده و 1.5 قاشق غذاخوري
    پر رب گوجه و كمي نمك و 1 قاشق چايخوري زردچوبه وكمي فلفل و 1 قاشق چايخوري ادويه كاري اضافه كرده! وتفت داده سپس آنرا به ظرف مخلوط دال و سير اضافه نموده تا مايع دال غليظي بدست آيد و آنرا كنار ميگداريم
    سپس در ماهيتابه اي جداگانه روغن ريخته و گوشت چرخ كرده را نيز با 2 عدد پيازو نمك و مقداري فلفل و2 قاشق چايخوري زردچوبه و 2 قاشق چايخوري ادويه كاري و 1.5 قاشق غذا خوري پر رب گوجه فرنگي سرخ كرده و در آخر گشنيز هاي خرد شده را با گوشت مخلوط كرده و كنارمي گذريم.
    ( نيازي به سرخ شدن سبزي با گوشت نمي باشد تا عطر آن حفظ شود).

    اكنون برنجي را كه قبلا آبكش كرده ايد با 1 عدد تخم مرغ و 1 پيمانه ماست و2 قاشق
    زعفران آبكرده مخلوط كرده و يك سوم آنرا در ظرف پيركس بزرگ كه ته آن كمي روغن اضافه كرده ايد ريخته و آنرا كاملا ته ظرف پهن مي كنيم.
    سپس 2 قاشق غذاخوري از مايع گوشت را كنار گذاشته و بقيه موادر را روي برنج ريخته و آنرا بصورت يك لايه روي آن پهن مينماييم.
    پس از آن2 قاشق غذاخوري از دال را كنار گذاشته و بقيه آنرا توي ظرف ريخته و بصورت يك لايه روي گوشت را مي پوشانيم.
    در مرحله بعدي مقدار برنج باقيمانده را روي مواد ريخته و آنرا پهن مي نماييم تا كاملا روي دال پوشانيده شود.
    در مرحله آخر روي برنج را با گوشت و دال كنار گذاشته بصورت رشته هاي مورب تزيين كرده و در ظرف را گذاشته و در صورتيكه ظرف شما بدون در بود آنرا با فويل پوشانده و در فری كه از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتيگراد گرم شده به مدت 1 ساعت بپزيد.سپس از فر بيرون آورده در آنرا برداشته ومدت 10 دقيقه بگذاريد سرد شود و پس از آن با همان ظرف روي سفره گذاشته و آنرا با كفگير برش داده و سرو نماييد.
    تذكر : چنانچه ظرف پيركس شما باندازه كافي بزرگ نبود مي توانيد با كم كردن مقدار مواد مورد نياز متناسب با ظرف خود اين غذا را تهيه نماييد.
    پيشنهاد: شايد تهيه اين پلو كمي وقت گير باشد ولي پس از تهيه اين غذاي خوشمزه شما هم به اين نتيجه خواهيد رسيد كه خوردن يك غذاي تزيين شده و خوشمزه در كنار خانواده ارزش كمي وقت گذاشتن را دارد
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.