1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

آشنایی با روش تهیه پلو با ته چین

شروع موضوع توسط گلناز2222 در ‏22 آوریل 2013 در انجمن خوراک ساده

  1. گلناز2222

    گلناز2222 دم از مردونگی نزن سنگینـــه سرفت میگیره . . ! کاربر پر تلاش ( طلایی)

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژانویه 2013
    ارسال ها:
    6,540
    تشکر شده:
    1,816



    پنج فنجان برنج را یکی دو ساعت با پنج قاشق غذاخوری نمک خیس کرده، سپس در آب جوش ریخته، آبکش می‌کنیم.




    مواد لازم برای تهیه پلو با ته چین​


    برنج پنج فنجان
    تخم مرغ سه عدد
    ماست دو قاشق غذاخوری
    روغن یک فنجان
    زعفران یک چهارم قاشق مربا خوری

    با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس متوسط از ”‌ پلو با ته چین“ خواهیم داشت.

    یک فنجان روغن (معادل 100 گرم)، یک چهارم قاشق مربا خوری زعفران
    aimg.tebyan.net_big_1391_12_21023618617353651361191184236221244112224123.gif aimg.tebyan.net_big_1391_12_91173116611614716125117877282222292191128.gif


    پنج فنجان برنج (تقریباً معادل 650 گرم)، دو قاشق غذاخوری ماست (معادل 40 گرم)
    aimg.tebyan.net_big_1391_12_718619859791961305615224488108421897839.gif aimg.tebyan.net_big_1391_12_44237190681974825514351371191922302625246.gif
    سه عدد تخم مرغ
    aimg.tebyan.net_big_1391_12_143157611797820713194472285719414515834.gif
    طرز تهیه پلو با ته چین


    پنج فنجان برنج را یکی دو ساعت با پنج قاشق غذاخوری نمک خیس کرده، سپس در آب جوش ریخته، آبکش می‌کنیم.
    aimg.tebyan.net_big_1391_12_20130316095923238_6.gif
    دو قاشق غذاخوری ماست را هم زده، سه عدد تخم مرغ، زعفران آب کرده و کمی نمک به آن اضافه کرده، هم می‌زنیم. سپس یک و نیم کاسه ماست خوری پلو آبکش شده (یا یک و نیم لیوان پلو آبکش) را با آن مخلوط می‌کنیم تا مایه ته چین آماده شود.
    aimg.tebyan.net_big_1391_12_20130316095923285_7.gif
    نصف فنجان روغن ته یک قابلمه متوسط ریخته، آن را داغ می‌کنیم و مایه ته چین را در آن می‌ریزیم. در قابلمه را می‌گذاریم تا ته چین کمی بسته شود سپس آن را به هشت تکه برش می‌زنیم و دوباره در قابلمه را می‌گذاریم. بعد از آنکه ته چین کمی سرخ شد، روی محل برش قبلی را برش می‌زنیم و بعد آن را بر می‌گردانیم. در آخر بقیه برنج آبکش شده را روی آن ریخته و نصف فنجان روغن روی آن می‌دهیم و برنج را دم می‌کنیم.
    aimg.tebyan.net_big_1391_12_20130316095923332_8.gif
    پلو دم کشیده را در ظرف کشیده و روی آن کمی برنج زعفرانی می‌ریزیم و ته چین‌های ته قابلمه را دور برنج می‌چینیم تا آماده پذیرایی شود.
    aimg.tebyan.net_big_1391_12_20130316095923363_9.gif
    نوش جان


    aimg.tebyan.net_big_1391_12_20130316095922910_10.gif
    nishkhand
     

    موضوعات مشابه

    mania&mina از این پست تشکر کرده است.
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.