1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

ماکارونی پنیری

شروع موضوع توسط Rain man در ‏25 ژوئیه 2012 در انجمن خوراک ماکارونی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد

    140_1304110839_original_vyecjonslxbuightkram.jpg
    مواد لازم:
    گوشت چرخ کرده = 500 گرم
    سویا= 150 گرم
    پیاز=یک عدد متوسط
    هویج نگینی=200 گرم
    پنیر پروسس= 200 گرم( به میزان دلخواه ) یا پنیر پارمیزان
    سس گوجه فرنگی=به اندازه دلخواه ترجیحا 3 قاشق غذا خوری
    ادویه شامل( نمک _ زردچوبه _فلفل _ کاری _ دارچین)= یک قاشق چای خوری از هر کدام
    زعفران=نیم فنجان
    روغن مایع=مقدار کمی برای سرخ کردن
    طرز تهيه:
    سویا را ازقبل همراه با مقداری اب میگذاریم خیس بخورد .
    پیاز خرد شده را در روغن تفت داده تا طلایی شوند انگاه گوشت و سویای نرم شده را همراه با ان تفت میدهیم .
    ادویه ها و نمک را به این مخلوط افزوده و کمی در روغن سرخ می کنیم .
    هویج را در انتها به ان اضافه نموده و تفت میدهیم .
    به همه این مواد سس را که در آب جوش حل کرده ایم آرام آرام اضافه مینماییم و لحظاتی تفت میدهیم .
    سس ماکارونی را با کمی اب میپزیم تا مایه ماکارونی جا بیفتد . در صورت تمایل میتوان برگی از ریحان را برای عطر بیشتر داخل تابه گذاشت .

    ماکارونی را در اب نمکدار جوشانده و آبکش کرده ( ماکارونی باید دندان گیر باشد و نباید خیلی نرم شود ) و سس را با ان مخلوط نموده فقط کمی 2 یا 3 دقیقه روی حرارت میگذاریم .
    این ماکارونی نیاز به دم کردن ندارد ، پنیر را تا هنوز غذا گرم است روی ان میگذاریم تا با ماکارونی بیامیزد ، البته مقداری را برای تزیین روی بشقاب رنده میکنیم .
    هنگام افزودن سس ماکارونی ، زعفران را نیز با انها مخلوط میکنیم تا رنگ بگیرند . این غذا باید گرم سرو شود . برای تزیین از چند شاخه جعفری یا زیتون سبز و تخم مرغ آب پز استفاده میکنیم . نوش جان . فریبا.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.