1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

كوفته ماکاروني

شروع موضوع توسط Rain man در ‏25 ژوئیه 2012 در انجمن خوراک ماکارونی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    140_1302758229_original_cokxiwzsefbruymqlpgh.jpg
    مواد لازم:
    ماکاروني شكل‌دار ريز = 500 گرم
    گوشت چرخ كرده كمي چرب = 500 گرم
    روغن مايع= 2 قاشق غذا خوري
    سبزيجات معطر ساطوري شده= 1 فنجان
    آلو به تعداد كوفته‌ها يا زرشك = به مقدار کافي
    لپه نصف فنجان پخته شده = به مقدار کافي
    پياز درشت نگيني شده= 1 عدد
    گردو نيمه شده به تعداد كوفته‌ها = به مقدار کافي
    برنج پخته شده (کته)= 1 فنجان
    رب گوجه‌فرنگي = 1 قاشق غذا خوري
    نمك و فلفل و زيره سبز=به مقدار کافي
    تخم مرغ = 2 عدد
    طرز تهیه:
    گوشت چرخ کرده را با سبزيجات معطر و برنج مخلوط کنيد و كاملاً ماساژ دهيد در حين ماساژ دستتان را درون ظرفي پر از آب كه كنار دست قرار داده‌ايد بزنيد. و مواد ماساژ داده شده را ترجيحاً درون فريزر (يا يخچال) استراحت دهيد.
    پياز را با كمي روغن تفت دهيد. رب گوجه‌فرنگي را هم اضافه و يك تفت ديگر بدهيد و به ميزان لازم آب بريزيد (معمولاً به تعداد هر كوفته 1 فنجان آب كافي است) و بگذاريد بجوشد و نمك و فلفل و زيره بپاشيد. بعد از جوش آمدن شعله را كم كنيد تا به آرامي جوش بخورد در اين حالت مي‌توانيد درب ظرف غذا را بگذاريد. کمي از مواد گوشتي مخلوط شده را (دو قاشق غذا خوري) درون آب در حال جوش بريزيد)
    ماکاروني را در ظرفي جداگانه با كمي روغن و نمك بپزيد و بگذاريد تا مغز پخت شود. سپس آبكش كنيد و آب ولرم روي آن بريزيد تا نچسبد.
    تخم مرغ و مواد گوشتي را با ماکاروني پخته و لپه مخلوط كنيد و مجدداً ماساژ دهيد. در صورتي كه غذاساز يا مخلوط‌كن در اختيار داريد از اين وسيله‌ها به جاي ماساژ استفاده كنيد كه بسيار بهتر و كارائي بيشتري هم در امر ماساژ و بازنشدن كوفته‌ها دارد در غير اين صورت مي‌توانيد از هاونگ يا گوشت‌كوب در به هم آميختن بيشتر مواد استفاده نمائيد. به تعداد و اندازه‌هاي دلخواه مواد را به شكل كوفته درآوريد (توپي شكل) و داخل آن را قبل از گرد كردن آلو يا زرشك و گردو بگذاريد و به حالت مدور بين دو دست خودتان گرد كنيد و دستتان را گاهي درون ظرفي از آب ببريد اين حركت خيس كردن دست مقاومت كوفته را در برابر آب داغ درون قابلمه بيشتر مي‌كند. كوفته‌هاي آماده شده را درون آب در حال جوش (به حدي كه روي كوفته‌ها را بگيرد) بريزيد و به هيچ عنوان هم نزنيد و درب غذا را هم نگذاريد. فرصت دهيد به آرامي و با حوصله پخته شود ظرف پخت را طوري انتخاب كنيد كه كوفته‌ها روي هم قرار نگيرد و به هم نچسبد و بين آنها فاصله وجود داشته باشد.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.