1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

دلمه ماکاروني

شروع موضوع توسط Rain man در ‏25 ژوئیه 2012 در انجمن خوراک ماکارونی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    140_1302758352_original_qtmuxapkscfybidjenrh.jpg
    مواد لازم:
    ماکاروني شكلي= 3 فنجان
    لپه پخته= 2 فنجان
    سبزي دلمه ساطوري شده = 500 گرم
    گوشت چرخ كرده= 300 گرم
    سركه در صورت تمايل= به مقدار کافي
    زعفران دم شده = به مقدار کافي
    شكر در صور تمايل= به مقدار کافي
    نمك و فلفل كمي= به مقدار کافي
    ادويه كمي= به مقدار کافي
    روغن مايع =1 فنجان
    برگ مو يا فلفل دلمه يا بادمجان دلمه يا گوجه‌فرنگي= به مقدار کافي
    پياز نگيني شده =2 عدد
    طرز تهیه:
    گوشت چرخ كرده را با پياز و روغن يك تفت بدهيد و نمك و فلفل و ادويه بپاشيد.
    ماکاروني را در ظرفي بزرگتر از حجمش با كمي نمك و روغن بپزيد و بگذاريد تا كاملاً مغز پخت شود سپس آبكش كنيد و آب ولرم روي آن بريزيد تا نچسبد.
    يك ظرف جهت مخلوط کردن تمام مواد در نظر بگيريد و ماکاروني، گوشت تفت داده شده، سبزي و لپه را درون ظرف بريزيد و مخلوط كنيد و روي تمام مواد زعفران بپاشيد. (در صورت تمايل به شيرين يا ترش بودن بودن درون مواد شكر يا سركه يا هر دو را به يك ميزان بريزيد) مواد آماده شده‌ي دلمه را مي‌توانيد درون هر كدام از موارد، برگ مو، فلفل دلمه، بادمجان، گوجه‌فرنگي، كاهو يا كلم بريزيد يا بچينيد و با طعم ترش يا شيرين يا هر دو طعم استفاده كنيد. با اين تفاوت که در برگ مو با سس آب روغن و چاشني مورد نظرتان پخت نمائيد. ولي در ساير دلمه‌ها مي‌توانيد با سس آب و رب گوجه‌فرنگيِ تفت داده شده در روغن و ادويجات (زردچوبه، زعفران، كاري) پخت نمائيد. دلمه را با حرارت كم و به صورت دم پخت نمائيد و هيچكدام از موارد ياد شده براي پر كردن را با هم طبخ ننمائيد. براي تهيه چاشني شيرين شكر را دو برابر سركه و براي چاشني ترش سركه را بعد از گذشت نيمي از زمان پخت دلمه‌ها بريزيد تا دلمه‌ها سفت نشود و دلمه پخته بهتر، چاشني را به خود مي‌گيرد، براي نرم و لطيف شدن دلمه كمي روغن از حد معمولي بيشتر بريزيد.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.