1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

پای اسپاگتی

شروع موضوع توسط Rain man در ‏25 ژوئیه 2012 در انجمن خوراک ماکارونی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    140_1299161078_original_avbljyzhogwptxrdknfi.jpg
    مواد لازم براي 6- 4 نفر:
    هويج بزرگ= ‌2 عدد،‌پوست كنده و خرد شود
    اسپاگتي= 250 گرم
    سس گوجه فرنگي= 400 گرم
    پنير ريكوتا= يك پيمانه
    تخم‌مرغ= يك عدد
    پنير موزارلاي رنده شده= يك و يك چهارم پيمانه
    گوشت قلقلي چرخ كرده= 10- 8 عدد
    پودر ارگانو=يك قاشق چاي‌خوري
    نمك و فلفل= به اندازه لازم
    طرز تهيه:
    • فر را از پيش روي 350 درجه از پيش گرم كنيد.
    • در قابلمه آب جوش اسپاگتي را به مدت 8 دقيقه بپزيد.
    • هويج را به مخلوط اضافه كرده و 3- 2 دقيقه ديگر آن را بجوشانيد.
    • مخلوط را درون آبكش ريخته سپس آن را درون كاسه‌اي منتقل كنيد.
    • سس گوجه فرنگي، سه چهارم پنير موزارلا و ريكوتا را به مخلوط اضافه كرده و هم بزنيد.
    • قبل از اضافه كردن تخم‌مرغ، مخلوط را خوب هم بزنيد تا كمي خنك شود.
    • تخم‌مرغ، گوشت قلقلي، پودر ارگانو و نمك و فلفل را به مخلوط اضافه كرده و هم بزنيد.
    • مخلوط را درون ظرف مخصوص پاي بريزيد و مابقي پنير موزارلا را روي آن بپاشيد و آن را درون فر به مدت 30- 20 دقيقه يا تا زماني كه رويه آن قهوه‌اي شود حرارت دهيد.
    • پاي را از درون فر خارج كرده و قبل از برش،‌ 5 دقيقه صبر كنيد تا كمي خنك شود.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.