1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

چیکن آلفردو رنگارنگ

شروع موضوع توسط Rain man در ‏25 ژوئیه 2012 در انجمن خوراک ماکارونی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    140_1297627944_original_pzgbtluyisfvraocwnkx.jpg
    مواد لازم:
    فارفاله =1 بسته
    سينه مرغ =1 عدد
    فلفل دلمه در رنگ هاي مختلف
    پياز=1 عدد
    سير=1 حبه
    عصاره مرغ=1-2 عدد
    نمك و فلفل =به مقدار لازم
    پنير پارمسان = نصف پيمانه
    ريحان تازه= چند برگ
    كره =50 گرم
    خامه=4/1 پيمانه
    روغن زيتون مقداري
    طرز تهيه:
    ابتدا مرغ را با کمی آب و قرص مرغ و پیاز بپزید. (در صورت تمایل می توانید از ادویه های مورد دلخواه استفاده کنید)
    فلفل دلمه ها را شسته و خرد کنید
    همه به یک شکل و اندازه
    و سپس آن را به صورت رشته ای برش دهید
    آب مرغ پخته شده را صاف كرده كناري بگذاريد
    پاستا را طبق دستور روي بسته با آب،‌ كمي نمك و يك قاشق روغن بپزيد
    25 گرم از كره را درون ظرفي ريخته روي اجاق با حرارت ملايم بگذاريد به آن نصف پيمانه آب مرغ اضافه كنيد
    سپس خامه ، پس از آن سيرخرد شده و بعد از آن كمي نمك و فلفل به آن بزنيد در آخر پنير پارمسان را به آن اضافه و به آرامي مخلوط كنيد
    در ظرف ديگري 25 گرم كره را آب كرده
    و فلفل دلمه ها را با حرارت بسيار ملايم به مدت 5 دقيقه تفت دهيد
    بعد از آن مرغ سرد شده را خرد كرده به فلفل دلمه اضافه كنيد و سپس زير اجاق را خاموش كنيد.
    فارفاله را آبكش با كمي روغن زيتون آغشته و سپس مخلوط مرغ و فلفل دلمه و بعد آن سس پارمسان را روي آن بريزيد.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.