1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

چيكن پارمیجانا

شروع موضوع توسط Rain man در ‏25 ژوئیه 2012 در انجمن خوراک ماکارونی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    140_1297020329_original_ogzqynvwmudlfsrhibaj.jpg
    در غذاهاي ايتاليايي اگر از پنير پارمسان استفاده شود از كلمه Parmigiana استفاده مي شود. خوراك امروز ما متشكل از مرغ و پنير پارمسان است كه به آن چيكن پارميجانا مي گوييم.
    مواد لازم:
    سينه مرغ =1 عدد
    آرد = نصف پيمانه
    پنير پارمسان= نصف پيمانه
    نمك= 1 قاشق چايخوري
    ادويه همه كاره =1 قاشق غذاخوري
    روغن زيتون= 1 قاشق غذاخوري
    اسپاگتي =به مقدار كافي
    كره =2 قاشق غذاخوري
    سير خرد شده= 2 حبه
    رب گوجه فرنگي= 1 - 2 قاشق غذاخوري
    شكر = 1/4قاشق چايخوري
    خامه=1/4 پيمانه
    نمك و فلفل =به مقدار كافي
    برگ ريحان =5-6 برگ
    جعفري تازه خرد شده= 2 - 1 قاشق چايخوري
    كره = 2 قاشق چايخوري
    پيازچه خرد شده= 2- 1 قاشق غذاخوري
    پنير پارمسان و موتزارلا درشت رنده شده =مقداري
    طرز تهيه:
    ابتدا آرد، ادويه همه كاره ، ‌پنير پارمسان ريز رنده شده و نمك را با هم مخلوط كنيد.
    سينه مرغ را تكه كنيد
    و در مخلوط آرد بغلتانيد
    سير را با سير خرد كن خرد كنيد
    كره را در ظرف آب كرده سير را به مدت دو دقيقه در آن تفت دهيد
    سپس رب گوجه فرنگي و نمك و فلفل و شكر را به آن اضافه كرده هم بزنيد . زير اجاق را كم كرده بگذاريد حدود ده دقيقه بپزد. سپس خامه، ‌جعفري و ريحان را به آن اضافه كرده هم بزنيد . بگذاريد 2 دقيقه ديگر روي اجاق با حرارت ملايم باشد. سپس زير اجاق را خاموش كنيد.
    يك ماهيتابه برداشته ،‌روغن زيتون و كره را در آن آب كنيد و مرغ ها را در آن سرخ كنيد تا رنگ آن طلايي شود
    اسپاگتي را طبق دستور روي بسته با كمي روغن زيتون و نمك بپزيد
    كمي ديگر جعفري و پیازچه را خرد كنيد
    به محض اينكه مرغ ها سرخ شد آن را از ماهيتابه خارج كرده پنير موتزارلا درشت رنده شده را همراه با جعفري و پيازچه خرد شده روي آن بريزيد ،‌ در اين فاصله اسپاگتي را آبكش كنيد
    طريقه سرو در بشقاب: در يك ظرف بزرگتر ابتدا مقداري اسپاگتي بريزيد روي آن سس گوجه و روي سس پنير پارمسان،‌در كنار آن مرغ را بگذاريد كه روي آن پنير هاي موتزارلاها در حال ذوب شدن هستند.
     
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.