1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

رولت لازانیا اسفناج و پنیر

شروع موضوع توسط Rain man در ‏25 ژوئیه 2012 در انجمن خوراک ماکارونی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد

    مواد لازم:
    روغن زیتون=یک قاشق سوپ خوری
    پیاز خرد کرده =یک سوم پیمانه
    سیر له شده=یک حبه
    رب گوجه فرنگی = 2 قاشق سوپ خوری
    گوجه فرنگی متوسط خرد شده = دو عدد
    ریحان تازه خرد شده یا نصف قاشق چای خوری ریحان خشک =یک و نیم قاشق چای خوری
    شکر=یک چهارم قاشق چای خوری
    نمک=کمی
    فلفل سیاه= کمی
    لازانیا خشک= 8 رشته
    اسفناج خرد شده=300 گرم
    پنیر سفید بدون چربی یا کم چربی=سه چهارم پیمانه
    پنیر موتزارلا رنده شده = نصف پیمانه
    پنیر پارمسان ریز رنده شده یا پودر شده = 2 قاشق سوپ خوری
    ریحان تازه خرد شده یا نصف قاشق چای خوری ادویه ایتالیایی=2 قاشق چای خوری
    سفیده تخم مرغ=1 عدد

    گاهی به هم میزنیم تا پیاز نرم شود. گوجه فرنگیها، رب، ریحان، شکر، نمک و فلفل را اضافه میکنیم و میگذاریم به جوش بیاید. حرارت را کم کرده تا حدود 5 دقیقه آهسته بجوشد و به غلظت دلخواه برسد (درب ظرف را نمیگذاریم).
    در این فاصله، لازانیا را طبق دستور مندرج روی پاکت پخته، داخل آبکش ریخته و با آب سرد میشویم. میگذاریم آب اضافه آن برود. برای مواد داخل رولت، آب اسفناج را گرفته و در یک کاسه متوسط پنیرها و ریحان را مخلوط میکنیم، سپس اسفناج و سفیده تخم را به آن افزوده و خوب به هم میزنیم تا یکنواخت شود.
    فر را در درجه 350 فارنهایت یا 176 درجه سانتیگراد گرم کرده و در این فاصله رولتها را میپیچیم. به این ترتیب که مخلوط اسفناج را به طور یکنواخت بر روی ورقه های لازانیا قرار داده (هر ورقه 4/1 پیمانه) و ورقه را با دقت لوله میکنیم. رولتها را دو تا دو تا در ظروف کوچک مخصوص فر قرار داده، مقداری سس روی آنها ریخته و داخل فر قرار میدهیم. حدود 25 دقیقه بعد رولتها آماده هستند.
     

    فایل های ضمیمه:

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.