1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

نودل و سبزیجات

شروع موضوع توسط Rain man در ‏25 ژوئیه 2012 در انجمن خوراک ماکارونی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    140_1282982678_original_riqgvhpdmwxejszfaulb.jpg

    نودل (Noodle) يا همان ماكاروني رشته‌اي يكي از انواع پاستاهاست كه فرمي رشته‌اي و نازك دارد و در غذاهاي مختلف آسياي جنوب شرقي همراه با سبزيجات مختلف يا تركيب سبزيجات فصل و گوشت طبخ مي‌شود.
    در مرغ همسايه اين هفته نيز طرز تهيه سبزيجات فصل با نودل در كشور تايلند آموزش داده مي‌شود.
    مواد لازم براي 4 نفر:
    ماكاروني رشته‌اي نازك=225 گرم
    روغن كنجد=يك قاشق سوپ‌خوري
    روغن آفتابگردان=3 قاشق سوپ‌خوري
    سير=2 حبه (خلالي خرد شود)
    زنجبيل تازه (ريز خرد شود)=يك تكه 5/2 سانتي‌متري
    فلفل قرمز كوچك دلمه‌اي= 2 عدد (خرد شود)
    كلم بروكلي=115 گرم
    ذرت درسته كوچك كنسروي=115 گرم
    قارچ=175 گرم (حلقه حلقه خرد شود)
    پيازچه=6 عدد (خرد شود)
    برگ كلم سفيد=115 گرم (خلالي خرد شود)
    جوانه ماش=115 گرم
    سوياسس=2 قاشق سوپ‌خوري
    نمك و فلفل= به ميزان لازم
    طرز تهيه:
    1 – ابتدا ماكاروني را به مدت يك‌ربع در آب جوش جوشانده و پس از آبكش‌كردن، داخل كاسه‌اي بريزيد. سپس روغن كنجد را به آن اضافه كنيد و با استفاده از 2قاشق، ماكاروني را هم بزنيد تا كاملا به روغن آغشته شود و آن را كنار بگذاريد.
    2 – روغن آفتابگردان را داخل تابه گودي بريزيد و روي شعله اجاق‌گاز قرار دهيد تا روغن داغ شود. سپس سير و زنجبيل خردشده را به روغن اضافه كرده و به مدت 2 دقيقه حرارت دهيد.
    پس از آن، فلفل قرمز، كلم بروكلي،[بروكلي و كاهش قند خون] ذرت و قارچ را افزوده و به مدت 3 الي 4دقيقه حرارت دهيد. در طول اين مدت، مواد را مرتب هم بزنيد.
    3 – پيازچه خردشده، جوانه گندم و كلم خلال‌شده را به مواد اضافه كنيد و حرارت‌دادن را به مدت 3 دقيقه ديگر ادامه دهيد. در پايان، ماكاروني آبكش‌شده را همراه سوياسس و كمي فلفل سياه اضافه كرده و سپس مواد را خوب با هم مخلوط كنيد.[آشنايي با خواص سويا]
    حالا شعله اجاق‌گاز را زياد كرده و به مدت 2 تا 3 دقيقه ديگر حرارت دهيد تا پخت مواد كامل شود. غذا آماده سرو است.
    توضيح: سوياسس، سسي است رقيق و به رنگ قهوه‌اي تيره كه مزه‌اي شور دارد و در پخت غذاهاي چيني، تايلندي و مانند اينها مورد استفاده قرار مي‌گيرد. اين سس داخل شيشه‌هاي كوچك در سوپرماركت‌ها به فروش مي‌رسد.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.