1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

برنج لقمه ای

شروع موضوع توسط Rain man در ‏25 ژوئیه 2012 در انجمن خوراک مرغ و پرنده

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    140_1331389744_original_onyjgfpdeibwcqxsmrlv.jpg
    مواد لازم:
    برنج : یک پیمانه
    آب: دو پیمانه
    نمک: یک قاشق چایخوری
    روغن: یک قاشق سوپخوری
    ماست: دو قاشق سوپخوری
    سیب‌زمینی آبپز شده: سه عدد
    تخم‌مرغ: یک عد
    مواد داخل لقمه:
    پیاز خلال شده: یک عدد
    فلفل دلمه‌ای رنگی: نصف
    فیله مرغ:سه عدد
    هویج خلال شده: یک عدد بزرگ
    نمک و فلفل: به میزان لازم
    روغن: به میزان لازم
    آب لیمو: به میزان لازم
    ***********************
    1- برنج را پس از شستشو با آب و یک قاشق چایخوری نمک و یک قاشق سوپخوری روغن روی گاز گذاشته تا به صورت کته بپزد.
    2- قبل از کشیده شدن کامل آب برنج یکی دو بار آن را هم
    بزنید و دو قاشق ماست را به آن اضافه کنید و مجددا آن را مخلوط
    کنید.
    3- درظرف را ببندید و زیر گاز راکم کنید تا کته شود. دقت داشته باشید که به مرحله ته دیگ نرسد.
    4-برنج پخته را درظرف بریزید و بگذارید کمی خنک شود.
    5- یکی از سیب‌زمینی‌هایی را که آبپز کرده‌اید پوست کنده و با رنده ریز روی برنج رنده کنید.
    6- یک عدد تخم‌مرغ را به مخلوط برنج و سیب‌زمینی اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مواد چسبندگی پیدا کند. از این مواد به اندازه یک نارنگی بردارید و به صورت گلوله درآورید سپس انگشت سبابه را روی گلوله برنج فشار دهید.آن
    را به شکل قایق کوچک درآورید و دور آن را با دست شکل دهید.
    7- ته قابلمه‌ای را روغن بریزید و دو عدد سیب‌زمینی باقی مانده را حلقه حلقه کرده و ته ظرف بچینید.
    8- لقمه‌های قایقی شکل برنج را کنار هم روی سیب زمینی‌ها بچینید و 15 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا لقمه‌ها بپزد اما شکل خود را حفظ کند.
    ***نکته : دلیل چیدن سیب‌زمینی در کف ظرف در مرحله پخت قایق‌ها این است که این قایق‌ها بخارپز شوند ضمن اینکه کف آن‌ها تغییر رنگ ندهد.
    9- لقمه‌های قایقی شکل را درظرف سرو بچینید داخل هریک را با یک تکه گوشت مرغ مقداری فلفل رنگی و خلال هویج پر کنید و با سبزیجات دلخواه تزیین کنید.
    10- بعد از پخت درتابه‌ای روغن بریزید و پیاز خلال شده را درآن تفت دهید تا کمی سرخ شود
    11- سپس فلفل دلمه‌ای رنگی خلال شده را به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید.
    12- فیله‌های مرغ را به صورت نوارهای پنج سانتی‌متری برش دهید و به مواد اضافه کنید و تفت دهید و نمک و فلفل و آبلیمو را به آن اضافه کنید.

    *** می‌توان این غذا را با ماست چکیده زعفرانی سرو کرد.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.