1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

ته‌ چین دو رنگ

شروع موضوع توسط Rain man در ‏25 ژوئیه 2012 در انجمن خوراک مرغ و پرنده

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    140_1328506967_original_ynkhsgvmwifctabqdrpj.jpg

    مواد اولیه :
    سينه‌مرغ= 300 گرم
    برنج= 400گرم
    زعفران‌ آب‌كرده =سه قاشق سوپخوري
    تخم‌مرغ =شش عدد
    بادنجان= 300 گرم
    روغن‌مايع =150 گرم
    ماست= 250گرم
    پياز =يك عدد
    نمك و فلفل =نصف قاشق چايخوري
    زرشك و مغز گردو= به ميزان لازم


    طرز تهیه:
    *‌مرغ را بعد از پاك كردن و شستن، با پياز، نمك و فلفل مي‌‌گذاريم تا آب‌پز مي‌كنيم، بعد بادنجان‌ها را سرخ كرده آن‌گاه برنج را مثل چلو خيس كرده و آبكش مي‌‌كنيم. در ظرفي جداگانه تخم‌مرغ، ماست و زعفران را مخلوط كرده، هم مي‌‌زنيم و داخل برنج پخته شده مي‌‌ريزيم سپس همه مواد را با هم مخلوط مي‌‌كنيم. در يك ظرف پيركس يا نسوز ابتدا يك لايه از برنج آماده شده از ته‌چين را ريخته و با پشت قاشق صاف مي‌‌كنيم، آن‌گاه يك لايه از مرغ پخته شده را روي آن مي‌‌ريزيم. همچنين مقداري زرشك و مغز گردو و دوباره يك لايه برنج روي آن را ريخته و يك لايه بادنجان سرخ شده را روي برنج مي‌‌ريزيم و آن را صاف مي‌كنيم، در پايان مقداري روغن مايع روي آن ريخته و داخل فر در دماي 300 درجه به مدت نيم‌ساعت مي‌‌گذاريم تا سرخ شود. اگر فر نداريد روي آن فويل بكشيد و روي حرارت ملايم بگذاريد، بعد از سرخ شدن آن را روي سيني برگردانيد و با اضافه كردن دو قاشق روغن، طرف ديگر آن را سرخ كنيد، حالا مي‌‌توانيد بعد از سرد شدن آن را مثل كوكو، برش دهيد.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.