1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

رست چیکن با ترخون و کالباس

شروع موضوع توسط Rain man در ‏26 ژوئیه 2012 در انجمن خوراک مرغ و پرنده

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    مواد لازم :
    مرغ = یک عدد به وزن ۵/۱ كیلوگرم
    ترخون یا رزماری= 4 شاخه
    کره = 15 گرم ذوب شده
    ژامبون مرغ= 300 گرم
    روغن = یک قاشق
    آب مرغ = یک پیمانه
    ترخون تازه خرد شده= دو قاشق چایخوری
    طرز تهیه :
    ۱ _ چربی های اضافه مرغ را گرفته، آن را تمیز شسته و خشك كنید. ساقه های ترخون و كره را در حفره خالی شكم مرغ قرار دهید.
    ۲ _ ورقه های ژامبون را به صورت نوارهای باریك بریده، آنها را به شكل ضربدری روی * مرغ بچینید.
    برای نگه داشتن نوارهای ژامبون روی * مرغ می توانید از چند عدد خلال دندان استفاده كنید.
    ۳ _ مرغ را بر روی یك شبكه سیمی قرار داده در یك سینی فر بگذارید و روی آن با قلم مو كمی روغن بمالید. آن را به مدت یك و نیم ساعت
    در فر با حرارت متوسط (۱۸۰ درجه) در حالی كه هرازچندگاه یك بار مقداری آب مرغ با قاشق روی آن می ریزید، بپزید.
    (در صورتی كه ژامبون روی مرغ زودتر از این زمان برشته شد یك قطعه فویل روی ظرف بكشید.) پیش از بریدن مرغ آن را
    به مدت ۱۵ دقیقه در جای گرمی بگذارید تا راحت تر بریده بشود.
    ۴ _ ترخون خرد شده را به آب مرغ جمع شده در ظرف فر اضافه كرده، آن را روی مرغ بریزید و سرو كنید.
    در صورتی كه از مرغ یخ زده استفاده می كنید حتماً برای باز شدن یخ آن مرغ را مدتی قبل از مصرف از فریزر خارج كرده،
    در یخچال قرار دهید تا یخ آن به مرور آب شود. (طی این زمان روی مرغ را بپوشانید تا پوست آن خشك و سفت نشود.)
    هرگز به این منظور مرغ را در دمای اتاق قرار ندهید زیرا طبق نظر كارشناسان گوشت مرغ در این دما محیط مساعدی برای
    رشد باكتری ها است. برای باز شدن یخ یك مرغ ۵/۱ كیلوگرمی باید ۲۴ ساعت قبل از مصرف آن را در یخچال قرار دهید.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.