1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

ترشی انار با سعید محمد

شروع موضوع توسط saeed2 در ‏26 ژوئیه 2012 در انجمن سس و ترشی

  1. saeed2

    saeed2 نظارت کننده مدیران بخش مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    1,397
    جنسیت:
    مرد
    مواد لازم
    دانه انار 1 کیلوگرم
    لبو پخته رنده شده 500 گرم
    آب انار 1 لیتر
    سرکه انار یا سرکه لبو یا سرکه انگور 1 لیوان
    پودر گلپر 1 ق.غ
    پودر گشنیز 2 ق.غ
    سیاه دانه 2 ق.غ
    پودر فلفل قرمز 1 ق.چ
    نمک به میزان لازم

    طرز تهیه
    انار را دانه کرده با اندازه 2/1 قاشق غذاخوری به آن نمک اضافه می کنیم. دانه های انار و نمک را به مدت 5 تا 6 ساعت در ظرف در بسته ای نگهداری می کنیم تا نرم شوند.
    لبو را شسته و با پوست می پزیم. بعد از پخت پوست آن را می گیریم و وقتی سرد شد آن را رنده می کنیم.
    داخل ظرف سرکه و آب انار می ریزیم و به مدت 5 دقیقه می جوشانیم. دقت کنید که ظرف مورد نظر مسی یا آلومینیومی نباشد. سپس لبو و دانه های انار را اضافه می کنیم تا دو دقیقه بجوشند. بعد از روی حرارت برمی داریم و زمان می دهیم تا سرد شود.
    بعد از سرد شدن ادویه های را اضافه می کنیم و در ظرف دربسته در یخچال می گذاریم . این ترشی بعد از یک هفته قابل استفاده است.
     

    موضوعات مشابه

  2. 18u

    18u برترین کاربر انجمن کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژانویه 2013
    ارسال ها:
    2,792
    تشکر شده:
    1,492
    جنسیت:
    زن
    ممنون عالی بود .............................................................................. -gol--gol-
     
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.