1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

ترشی فلفل دلمه ای

شروع موضوع توسط saeed2 در ‏26 ژوئیه 2012 در انجمن سس و ترشی

  1. saeed2

    saeed2 نظارت کننده مدیران بخش مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    1,397
    جنسیت:
    مرد
    مواد لازم :

    فلفل دلمه ای سبز ------------------------ 6 عدد متوسط
    فلفل دلمه ای قرمز ------------------------- 1 عدد
    سیر ---------------------------------------- 3-4 حبه
    لیمو ترش ---------------------------------- 1 عدد
    نمک --------------------------------------- 2 قاشق غذا خوری
    دانه فلفل نسائیده ------------------------ 1 قاشق غذا خوری
    گلپر ---------------------------------------- 1 قاشق چایخوری
    فلفل سیاه --------------------------------- 1 قاشق چایخوری
    سرکه قرمز --------------------------------- به مقدار لازم

    طرز تهیه :

    فلفل ها را از وسط نصف کنید، مواد داخل آنها را خالی کنید و دور بریزید . بعد از شستشوی کامل فلفل ها، آنها داخل سبد بگذارید تا کاملا خشک شوند .
    بعد به قطعات نگینی یکدست برش بزنید و کنار بگذارید .
    سیر را نگینی ریز خرد کنید.
    لیمو را برش حلقه ای بزنید و هسته های آنرا جدا کنید .
    نمک، فلفل و گلپر را با هم مخلوط کنید .

    یک کاسه متناسب با اندازه مواد آماده کنید ، فلفل های خرد شده، سیر، برش های لیمو و دانه های فلفل را داخل کاسه بریزید و مواد را به آرامی مخلوط کنید.
    نیمی از مخلوط ادویه ها لا به لای مواد بریزید و کاملا هم بزنید .



    روی کاسه را با سلفون محافظ بپوشانید و به مدت 6-8 ساعت داخل یخچال بگذارید تا مواد آب بیندازند.
    در این مدت چند بار مواد را هم بزنید تا کاملا مزه دار شوند .
    بعد مواد را داخل آبکش بریزید تا آب اضافی آنها خارج شود .
    شیشه مورد نظر برای تهیه ترشی را آماده کنید و تمام مواد را داخل آن بریزید . لابه لای مواد و در انتها روی مواد ترشی را با باقیمانده مخلوط ادویه ها پوشش دهید و در انتها سرکه قرمز را روی ترشی بریزید تا شیشه کاملا پر شود.
    بهتر است این ترشی از ابتدا داخل یخچال یا جای خیلی خنک و دور از هرگونه تابش نور نگهداری شود.

    بعد از سه هفته ترشی فلفل دلمه ای آماده مصرف است .
    ماندگاری این ترشی نیز نسبت به سایر انواع مشابه کمی بالاتر است و تا یک سال قابل استفاده است.

    نکته :
    می توانید برای یکدست شدن قطعات فلفل از انواع خرد کن مشبک استفاده کنید .

    بهتر است بعد از مخلوط کردن مواد، آنها را داخل آبکش بریزید و آبکش را داخل کاسه قرار دهید و داخل یخچال بگذارید . در اینصورت مواد ترشی در اثر تماس طولانی مدت با آب حاصله نرم و لزج نخواهند شد.

    استفاده از سرکه سفید برای تهیه این ترشی توصیه نمی شود . سرکه سفید طعم این ترشی را نسبتا تیز میکند.

    شیشه ای که استفاده میکنید بهتر است دهانه گشاد داشته باشد و کاملا تمیز و خشک باشد.
     

    موضوعات مشابه

  2. 18u

    18u برترین کاربر انجمن کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژانویه 2013
    ارسال ها:
    2,792
    تشکر شده:
    1,492
    جنسیت:
    زن
    ممنون عالی بود ...................................................................... -gol-tashvigh
     
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.