1. فارس پاتوق پیشنهاد می کند موضوع زیر را دنبال کنید

    ...داستان تقلب هاتون رو تعریف کنید...
    رد اعلامیه

چاشنی شور

شروع موضوع توسط saeed2 در ‏26 ژوئیه 2012 در انجمن سس و ترشی اینستاگرام

  1. saeed2

    saeed2 نظارت کننده مدیران بخش مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    1,397
    جنسیت:
    مرد
    مواد لازم :

    گل کلم ----------------------------- 2 کیلو گرم
    خیار --------------------------------- 1 کیلو گرم
    هویج -------------------------------- 1 کیلو گرم
    ساقه کرفس ------------------------ 700 گرم
    سبزی شور ------------------------- 600 گرم ( پاک و درشت خرد شده )
    سیر --------------------------------- 2 بوته ( سایز متوسط )
    فلفل قلمی تند --------------------- 150 گرم
    سرکه سفید ------------------------ 1 پیمانه
    نمک --------------------------------- به مقدار لازم
    آب ----------------------------------- به مقدار لازم

    طرز تهیه :

    تمام مواد را بشوئید و کاملا خشک کنید .
    گل کلم را به قطعات درشت خرد کنید.
    هویج را پوست بگیرید و به قطعات دلخواه خرد کنید. ( خیلی هم ریز نباشد )
    ساقه های کرفس را نیز به اندازه هویج خرد کنید .
    خیار به صورت کامل و خرد نشده بماند .
    سیر را حبه کنید و پوست بگیرید .
    سبزی را نیز بعد از پاک کردن بشوئید و خشک کنید و درشت خرد کنید . ( بهتر است سبزیجات کاملا مخلوط شوند )

    متناسب با مقدار مواد و اندازه ظرف مورد نظر، آب جوش بیاورید ( برای این مقدار مواد و البته بسته به اندازه ظرف حدود 8 لیتر آب کافی است ) وقتی آب جوشید در ازای هر یک لیتر آب 3 قاشق سوپخوری(سرصاف) نمک به آن اضافه کنید و شورآب را هم بزنید تا نمک کاملا در آن حل شود . بعد حرارت زیر ظرف را خاموش کنید؛ سرکه سفید را به آن اضافه کنید و مجددا هم بزنید تا سرکه نیز در شورآب حل شود .

    ظرف مورد نظر برای تهیه شور را که کاملا تمیز و خشک است آماده کنید، کف آن را یک لایه سبزی بریزید و بعد از مواد آماده شده به صورت مخلوط داخل ظرف بریزید . لابه لای مواد را کمی سبزی و نمک بریزید و در انتها نیز روی مواد را با سبزی و سیر و فلفل کاملا بپوشانید.

    { زمان ریختن شورآب داخل ظرف شور درست موقعی است که دمای داخل شورآب به حدود 85 درجه رسیده باشد . یعنی تقریبا هنوز داغ باشد ولی جوش نباشد . حدودا 5 دقیقه بعد از خاموش کردن زیر ظرف در دمای معمول آشپزخانه. این تفکر که شورآب با این دما باعث لزج شدن یا خراب شدن این چاشنی می شود کاملا اشتباه است و اگر در زمان یاد شده شورآب به چاشنی اضافه شود و شرایط نگهداری نیز کاملا متعادل باشد باعث ترد شدن آن نیز میگردد ! }

    شورآب را روی مواد بریزید تا حدی که تمام سطح ظرف مورد نظر را بپوشاند و هیچ فضای خالی باقی نماند.
    درب ظرف را باز بگذارید، بعد از 30-40 دقیقه مقدار شورآب را کنترل کنید . به طور معمول بعد از این مدت نیاز به اضافه کردن حدود یک پیمانه دیگر شورآب حس میشود !
    بعد از اینکه دمای شور کمی پائین آمد ( خنک شد ) درب ظرف را ببندید و ظرف را به مدت دو روز در دمای آشپزخانه نگهداری کنید تا چاشنی اصطلاحا برسد و بعد به مدت دو هفته در دمای خنک نگهداری کنید.
    بعد از این مدت، شور آماده مصرف است .
    هنگام سرو میتوانید قطعات مختلف نظیر ساقه های کرفس، هویج و خیار را به اشکال مورد نظر برش یا قالب بزنید و بعد سرو کنید .

    نکته :

    سبزی این چاشنی شامل : شوید، ترخان، برگ کرفس، ریحان، و در صورتی که در دسترس داشتید چند عدد برگ مو . (برگ مو به منظور کمی ترش مزه و معطر شدن این چاشنی استفاده میشود ) نسبت مقدار این سبزیجات نیز به ترتیبی است که نوشته شده اند . و البته، هم نوع سبزیجات و هم نسبت مقدار آنها در نقاط مختلف کشور با هم متفاوت است و بسته به ذائقه و رسوم غذایی اقوام مختلف تعیین میگردد. سبزیجات ذکر شده در این دستور تقریبا در اکثر نقاط مقبول و قابل دسترسی است.

    به دمای شورآب کاملا توجه کنید. اگر شورآب خیلی داغ یا خیلی خنک باشد در انتها باعث کپک زدن شور خواهد شد و نیز بعد از اولین باری که درب ظرف را باز کردید تا انتهای زمان مصرف حتما باید شور را در جای خیلی خنک ( یخچال ) نگهداری کنید . برای برداشتن شور از داخل ظرف حتما از قاشق خشک و کاملا تمیز استفاده کنید و مقدار شوری که از ظرف خارج کردید را دوباره داخل آن برنگردانید چون باعث کپک زدن آن میشود . ( این چاشنی نسبت به انواع مشابه کمی حساس تر است )
    در ضمن هنگام ریختن نمک داخل آب زیاد نگران شور شدن آن نباشید . به تجربه ثابت شده است که شور شدن این چاشنی راه علاج دارد ولی بی نمک شدن آن نه ! اگر این چاشنی زیادی شور شد قبل از سرو چند دقیقه مقدار چاشنی مورد نیاز را داخل آب سرد بگذارید و بعد سرو کنید ولی اگر بی نمک شد هم باعث میشود چاشنی زیاد ترد نشود و هم اینکه هنگام سرو پاشیدن نمک روی آن زیاد منطقی به نظر نمیرسد !!
    البته ! مقدار نمک ذکر شده برای این مقدار آب و مواد، کاملا معقول و نتیجه بخش است !

    برای تهیه این چاشنی از سرکه قرمز استفاده نکنید . سرکه قرمز باعث تیره شدن رنگ آن میشود.
     

    موضوعات مشابه

  2. 18u

    18u برترین کاربر انجمن کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژانویه 2013
    ارسال ها:
    2,792
    تشکر شده:
    1,497
    جنسیت:
    زن
    ممنون عالی بود .................................................................. tashvigh-gol-tashvigh
     
  1. کانال تلگرام

    اطلاعیه ها و اخبارهای فارس پاتوق ، مسابقات و جوایز
  2. گروه تلگرام

    کتاب مذهبی ، کتاب های درسی ، کتاب های علمی ، کتاب رمان
  3. برنامه تلگرام

    اپراتور ، نرم افزار های ارتباطی
  4. سرگرمی و تفریح تلگرام

    دانستنیهای جالب ، مرکز تخصصی ترول ، انواع فال ها و طالع بینی ها ، مطالب طنز آمیز ، اس ام اس و جوک
  5. آموزش تلگرام

    اخبار فارس پاتوق ، انتقادات و طرح های جدید فارس پاتوق ، نظر سنجی ، آموزش های لازم فارس پاتوق ، اطلاعیه های فارس پاتوق
  6. کانال موزیک تلگرام

    مداحی ایام فاطمیه ، مداحی ماه محرم ، موزیک های ایرانی ، موزیک های شاد ، آهنگ های خارجی ، آهنگ های پیشواز ایرانسل ، آهنگ های پیشواز همراه اول ، آهنگ های رومانتیک ، مداحی ، آهنگ های سنتی
  7. اخبار تلگرام

    اخبار حوادث ، اخبار جهان ، اخبار ورزشی ، اخبار پزشکی ، اخبار سیاسی - اقتصادی ، اخبار فرهنگی - هنری ، اخبار علمی
  8. مد و زیبایی تلگرام

    مدل لباس دخترانه ، مدل لباس زنانه ، مدل لباس پسرانه ، مدل لباس مردانه ، مدل لباس ، مدل لباس جدید ، مدل عینک ، مدل مو ، مدل ناخن ، عکس مدل
  9. کانال عکس تلگرام

    عکس های خنده دار ، عکس های بازیکنان ، عکس های ترسناک ، عکس های طبیعت ، عکس های حیوانات ، عکس های حوادث ، تصاویر عاشقانه ، تصاویر کارتونی ، عکس های اتومبیل ، تصاویر هنرمندان ، تصاویر کودکان ، عکس های متفرقه
  10. کانال فیلم تلگرام

    اپراتور همراه اول ، اپراتور ایرانسل ، اپراتور رایتل
  11. تبلیغات تلگرام و اینستاگرام

    آگهی های استخدام دولتی ، آگهی های استخدام غیر دولتی ، سوالات و پاسخ های آزمون های استخدامی
  12. کانالهای ادبی تلگرام

    تاریخ ، شعر و ادبیات ، نامه نگاری و انواع نامه ها
  13. گروه چت تلگرام

    ابزار های وبلاگ ، سئو و بهینه سازی وب سایت ، سیستم های مدیریت محتوا ، قالب های وبلاگ ، ابزار های وب سایت ، قالب های وب سایت ، معرفی وبلاگ و وب سایت های مفید ، کسب و کار در اینترنت ، کسب درآمد بدون اینترنت
  14. بهترین کانال های تلگرام

    هوا و فضا ، دانش و فن آوری در پزشکی ، دانش و فناوری در کامپیوتر ، دانش و فناوری در موبایل ، دانش و فناوری در وب سایت ها ، جنگ افزار ، تکنولوژی های روز
  15. نرم افزار اینستاگرام

    سیستم عامل ها ، لپ تاپ و تبلت ، نرم افزار ها ، سخت افزار ها ، بازی های کامپیوتری
  16. کانال پزشکی و سلامت تلگرام

    روانشناسی ، تغذیه ، بهداشت ، بیماری ها و روش درمان
  17. بهترین پیج اینستاگرام

    اخبار ورزشی ، معرفی ورزش ها و تیم ها ، شخصیت های ورزشی
  18. عکس اینستاگرام

    برنامه ریزی درسی ، مقطع آموزش ابتدایی ، مقطع آموزش راهنمایی ، مقطع آموزش متوسطه ، مقطع پیش دانشگاهی ، مقطع آموزش فنی حرفه ای ، مقطع آموزش کاردانش
  19. فیلم اینستاگرام

    مقالات کار آفرینی و طرح کسب و کار ، مقالات عمومی ، درخواست مقالات ، مقالات علمی
  20. آموزش اینستاگرام

    رشته های فنی و مهندسی ، رشته های علوم تجربی ، رشته های علوم پایه و انسانی ، رشته های هنر ، معرفی رشته های دانشگاهی ، معرفی دانشگاه های ایران ، رشته های پزشکی ، رشته های زبان انگلیسی
  21. کانال مذهبی تلگرام

    اهل بیت و علما ، احکام ، مولتی مدیای مذهبی
  22. کانال خانواده تلگرام

    خانواده ، هنر در خانه
  23. کانال آشپزی تلگرام

    انواع شیرینی ، انواع دسر ، انواع غذا ها و طرز تهیه آن ها ، خورش ها ، سوپ و سالاد ، ساندویچ و پیتزا ، سس و ترشی
  24. کانال گردش و گردشگری تلگرام

    معرفی مکان های زیارتی ، معرفی مکان های تفریحی ، معرفی مکان های شگفت انگیز ، معرفی شهرها و کشورها
  25. سایر موضوعات تلگرام

    اخبار و مطالب گوناگون خبری ، معما ها و چیستان ها ، اخبار گوناگون اینترنتی ، صندلی داغ ، گفتگو با کاربران ، بازارچه خرید و فروش ، زباله دان
  26. کانال تست روانشناسی تلگرام

    تست هوش
  27. کانال روانشناسی ازدواج تلگرام

    نکات قبل از ازدواج ، نکات بعد از ازدواج
  28. کانال مشاوره جنسی تلگرام

    راهنمایی علمی جنسی
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.