1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

ترشی میوه مخلوط

شروع موضوع توسط saeed2 در ‏26 ژوئیه 2012 در انجمن سس و ترشی

  1. saeed2

    saeed2 نظارت کننده مدیران بخش مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    1,397
    جنسیت:
    مرد
    طرز تهیه ترشی میوه مخلوط - کتاب هنر آشپزی - خانم رزا منتظمی - وبگاه گروه آشپزی
    این ترشی یکی از مطلوب ترین ترشی های ایرانی است و شرط خوب این ترشی در آن است که حتی المقدور مواد لازم را که دستور داده می شود تهیه نمایید و ادویه آن را اگر خود نمی شناسید با ذکر نام آن ها از عطاری ها و سقط فروشی های معتبر می توانید تهیه نمایید.
    مواد لازم:
    ۱. آلو زرد یک کیلو
    ۲. گلابی یک کیلو
    ۳. هلو یک کیلو
    ۴. سیب درختی یک کیلو
    ۵. به یک کیلو
    ۶. سیب زمینی ترشی نیم کیلو
    ۷. لوبیا سبز یک کیلو
    ۸. هویج یک کیلو
    ۹. گل کلم بزرگ یک عدد
    ۱۰. خیار سبز کوچک مخصوص ترشی یک کیلو
    ۱۱. پوست مرکبات نیم کیلو
    (پوست پرتقال یا نارنج یا لیمو ترش یا مخلوطی از این سه)
    ۱۲. شکر ۳۰۰ گرم
    ۱۳. زعفران سائیده نرم ۳ مثقال
    ۱۴. هل کوبیده نرم ۵ مثقال
    ۱۵. فلفل کوبیده نرم ۴ مثقال
    ۱۶. دار فلفل ۲ مثقال
    ۱۷. خردل تند ۳ مثقال
    ۱۸. خردل شیرین ۳ مثقال
    ۱۹. گلپر کوبیده نرم ۵ مثقال
    ۲۰. لیمو عمانی ۲۵۰ گرم
    ۲۱. تخم گشنیز ۵مثقال
    ۲۲. گل پونه ۳ مثقال
    ۲۳. زنجبیل ۲ مثقال
    ۲۴. ریشه جوز ۲ مثقال
    ۲۵. تمبر هندی ۲ بسته
    ۲۶. ضمنیان ۳ مثقال
    ۲۷. بادیان ۳ مثقال
    ۲۸. دارچین کوبیده نرم ۵ مثقال
    ۲۹. سیاه دانه ۳ مثقال
    ۳۰. زیره سبز ۳ مثقال

    طرز تهیه:
    ادویه ذکر شده را می کوبیم و نرم میکنیم و از پارچه نازک یا الک نرم رد می کنیم ، سپس پوست مرکبات را دو بار می جوشانیم و یک روز در آب سرد می گذاریم و آب آن را دو تا سه بار عوض می نماییم تا تلخی آن گرفته شود و در صافی می ریزیم تا آب آن کاملا برود به طوری که رطوبت نداشته باشد.
    میوه ها را پوست میکنیم و قطعه قطعه می نمائیم و هسته و تخمه آنها را خارج می کنیم و با کمی نمک و مقداری سرکه (مقدار سرکه باید به قدری باشد که روی میوه ها را بگیرد) چند جوش می دهیم بطوریکه کاملا پخته و نرم شوند بعد پوست مرکبات تلخی گرفته و میوه های پخته شده را از چرخ رد می کنیم به طوری که کاملا نرم گردند . سپس با مقداری سرکه جوشانیده شده مخلوط می کنیم ( سرکه باید به قدر باشد که مایه مذبور شل شود)
    بعد سبزی ها را (لوبیا - هویج - گل کلم - خیار - سیب زمینی ترشی) را ریز خرد می کنیم و مقداری نمک می پاشیم و می گذاریم یک روز بماند تا آب آنها کمی خارج شود ، بعد سبزی ها را روی پارچه پهن می کنیم و یک روز دیگر می گذاریم بماند تا رطوبت آنها کاملا گرفته شود ، بعد با میوه های آماده پخته شده و ادویه آماده شده مخلوط می کنیم و در شیشه در بسته محفوظ نگاه می داریم.
    به این ترشی می توانیم مقدار کمی هم سیر سائیده شده نرم اضافه کنیم.
     

    موضوعات مشابه

    momonina10 از این پست تشکر کرده است.
  2. 18u

    18u برترین کاربر انجمن کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژانویه 2013
    ارسال ها:
    2,792
    تشکر شده:
    1,492
    جنسیت:
    زن
    واااااااااااااااااااااااااای چه جالب بود؛ ممنون ............................................. -gol-tashvigh-gol-
     
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.