1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

ترشی فلفل سبز

شروع موضوع توسط saeed2 در ‏26 ژوئیه 2012 در انجمن سس و ترشی

  1. saeed2

    saeed2 نظارت کننده مدیران بخش مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    1,397
    جنسیت:
    مرد
    فلفل در مناطق گرم و معتدل کاشت می شود.
    فلفل طبیعتی گرم و خشک دارد.
    این گیاه بسیار برای معده و رفع گازهای گوارشی مفید است.
    فلفل سبز برای تسکین درد دندان مفید است. مصرف آن برای افرادی که به گلو دردهای مزمن گرفتار هستند یا مشکلات ناحیه حلق دارند، مفید نیست.
    در ایران این گیاه سبز به صورت ترشی نیز مصرف می شود.
    ● مواد لازم
    ▪ فلفل سبز یک کیلو
    ▪ سرکه یک و نیم کیلو
    ▪ نمک یک قاشق
    ● طرز تهیه فلفل ترشی
    ابتدا با نوک چاقو شکم فلفل ها را شکاف کوچکی می دهیم و آنها را به مدت سه روز در آب و نمک قرار می دهیم.
    باید به این نکته توجه داشت که تمام مدت این سه روز صبح و عصر آب و نمک آن را عوض می کنیم.
    باید توجه داشت که در هر وعده تعویض آب دو قاشق نمک در آن می ریزیم تا تلخی و تندی فلفل ها به میزان قابل توجهی کاهش یابد.
    بعد از گذشت سه روز فلفل ها را داخل قابلمه ریخته می جوشانیم سپس آب آن را صاف کرده و به مدت دو روز در هوای آزاد می گذاریم تا کاملاً خشک شود.
    در آخر فلفل های نیمه خشک را با سرکه می جوشانیم و داخل شیشه می ریزیم.
    مدت زمان جا افتادن این ترشی هشت تا ۱۰ روز است. این ترشی در شهر همدان با برنج های مخلوط (استامبولی، نخودپلو، لوبیا پلو و ‎.‎.‎.) میل می شود.
     

    موضوعات مشابه

  2. 18u

    18u برترین کاربر انجمن کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژانویه 2013
    ارسال ها:
    2,792
    تشکر شده:
    1,492
    جنسیت:
    زن
    عالی بود؛ خیلی دوستش دارم خودم .............................................................................................-gol-tashvigh-gol-tashvigh
     
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.