1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

مرغ و برنج تایلندی

شروع موضوع توسط Rain man در ‏26 ژوئیه 2012 در انجمن خوراک مرغ و پرنده

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    140_1299516546_original_iktobgqdfplzhejmxryw.jpg
    مواد لازم: (برای دو نفر)
    مرغ =حدود ۵٠٠ گرم (یک * مرغ کامل بدون استخوان)
    برنج کته شده سرد=٢ تا ٢.۵ پیمانه
    فلفل دلمه ای =١ عدد
    سیر =۶ حبه
    روغن =حدود یک چهارم پیمانه
    ریحان تازه خردشده=٢ پیمانه
    چیلی تند کوچک (تایلندی)=٢ تا ۴ عدد در صورت تمایل
    شکر =١ قاشق غذاخوری
    oyster sauce=٣ قاشق غذاخوری(سس دریایی در همه سوپرمارکت ها پیدا می شه)
    fish sauce= ٢ قاشق غذاخوری
    طرز تهيه:
    توی یه هاون فلفل ها رو با سیر می کوبیم،‌ بعد یه وک بزرگ برمی داریم و روغن رو رویش حسابی داغ می کنیم، وقتی روغن کاملاً‌ داغ شد،‌ سیر و فلفل رو تویش می ریزیم‌،‌ و بعد مرغ رو که اندازه مکعبی با ضلع حدود ٢ سانتی خرد کردیم به اش اضافه می کنیم. و چند دقیقه با حرارت نسبتاً بالا تفت می دهیم
    بعد که تقریباً سرخ شد،‌ شکر و اویسترسس و فیش سس رو اضافه می کنیم و زمان می دهیم تا مرغ کاملاً‌ بپزد.
    وقتی مرغ پخت حرارت رو کمی بالاتر می بریم و برنج رو اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کل برنج به سس داخل وک آغشته بشه.حالا نوبت به فلفل دلمه ای می رسه،‌ فلفل دلمه رو خلالی خرد می کنیم،‌ و داخل وک می ریزیم. و بعد ریحون رو. در دستور اصلی ریحان ها رو خرد نکرده، ولی من ترجیح دادم کمی خردشون کنم و داخل غذا بریزم. و بعد سریع وک رو از روی حرارت برمی داریم. ریحون ها نباید پخته بشه!
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.