1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

پاي مرغ

شروع موضوع توسط Rain man در ‏26 ژوئیه 2012 در انجمن خوراک مرغ و پرنده

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    140_1296462947_original_oqzctvidwurbeyghjnks.jpg

    مواد لازم:
    آرد=2 پیمانه
    تخم‌ مرغ=1 عدد
    ماست=1 پیمانه
    بیکینگ ‌پودر=1 قاشق مرباخوری
    نمک=1 قاشق چای خوری
    روغن مایع=مثلا روغن زیتون1 پیمانه
    مواد لازم داخل پای:
    مرغ پخته و خرد شده= به میزان لازم
    قارچ = 1/2 پیمانه
    گوجه‌ فرنگی= 2 عدد
    فلفل ‌دلمه ‌ای= نصف یک عدد
    پیاز داغ= 1 قاشق سوپخوری
    طرز تهیه:
    تخم ‌مرغ را با چنگال کمی زده و ماست را اضافه می ‌کنیم.
    بعد نمک و بیکینگ‌ پودر را همراه با روغن اضافه کرده و هم ‌می زنیم.
    سپس آرد را کم‌ کم می ‌افزاییم تا خمیر یک ‌دستی به دست بیاید.
    مرغ پخته را با پیاز داغ، فلفل‌ دلمه‌ ای، فیله ی گوجه ‌فرنگی و قارچ، تفت می‌ دهیم و مقداری نمک زده و می‌ گذاریم سرد شود.
    ظرف مورد نظرمان را چرب می‌ کنیم خمیر را داخل آن پهن کرده و با چنگال چند سوراخ در خمیر ایجاد می ‌کنیم.
    بعد، مواد داخل پای را روی خمیر پهن کرده و با یک خمیر دیگر روی مواد را می ‌پوشانیم و لبه ‌های دو خمیر را به هم می‌ چسبانیم(کمی از خمیر را برای تزئین روی پای، نگه دارید)
    آن ‌گاه، با بقیه خمیر می ‌توانید روی پای را تزئین کنید.
    در آخر، کمی زرده تخم‌ مرغ و شیر، روی خمیر مالیده یا کمی زعفران آب‌ کرده و کره به آن اضافه می ‌کنیم و به مدت 25 تا 30 دقیقه، در دمای 300 درجه فارنهایت قرار می ‌دهیم.
    هرگاه روی آن طلایی و خمیر از ظرف جدا شد، پای مرغ آماده است.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.