1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

میرزا قاسمی

شروع موضوع توسط momonina10 در ‏26 ژوئیه 2012 در انجمن خوراک ساده

  1. momonina10

    momonina10 مهمان

    مواد لازم:
    بادمجان درشت ۶ عدد
    سیر ۱ بوته
    گوجه فرنگی ۵۰۰ گرم
    تخم مرغ ۴ تا ۵ عدد
    نمک و فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم

    طرز تهیه:
    بادمجانها رو بشویید و خشک کنید و روی شعله گاز با شعله پخش کن و با حرارت کم کباب کنید تا پوستوشون بسوزه و خشک بشه.
    حالا پوستشون رو بگیرید و تخم های اضافه اون رو در بیارید و ساطوری کنید.
    سیر رو پوست بگیرید و در هاون یا بین دو تا کیسه فریزر بکوبید تا عطرش بلند بشه و با زردچوبه نمک در روغن تفت بدید.
    پوست گوجه فرنگی ها رو بگیرید و اونا رو توی غذاساز بریزید و پوره کنید یا اونا رو رنده کنید.
    توی یه ظرف روغن بریزید و بادمجانها رو تفت بدید و بعد گوجه رو اضافه کنید به همراه سیر سرخ شده.
    در ظرف رو بذارید تا با شعله کم غذا به روغن بیفته.
    حالا یه گوشه ظرف رو خالی کنید و تخم مرغ ها رو بشکنید و در ظرف رو بذارید تا ببنده. حالا اونو با بادمجانها مخلوط کنید و با کته یا نان میل کنید.
    ***نکات
    *بادمجان رو حتما روی ذغال یا حرارت کم گاز کباب کنید تا بوی دود بگیره, بادمجان توی فر یا مایکروفر بوی دود نمیگیره!
    *میتونید بادمجان رو کبابی کنید و توی فریزر نگهداری کنید, برای مواقع ضروری!
    *میتونید گوجه فرنگی رو هم کباب کنید و به بادمجانها اضافه کنید.
    *در بعضی از مناطق میرزا قاسمی رو با گوجه فرنگی کمتر یا بیشتر درست میکنند!
    *استفاده از رب برای میرزاقاسمی مناسب نیست!
    *تخم مرغ رو نزنید, یعنی زرده و سفیده رو از قبل مخلوط نکنید تا وقتی که بست و اونو مخلوط کردید, شکل قشنگتری توی غذا بگیره.
    *تخم مرغ رو میتونید توی یه تابه جدا نیمرو کنید به تعداد نفرات و اونو روی غذا بذارید.
    *اگه طعم سیر رو دوست ندارید, لطفا سراغ این غذا نروید چون خوشمزگی اون به طعم سیرشه!
    140_1329708703_original_wtfhzqvbpakmrisojedg.jpg
     
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.