1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

بال مرغ کارائیب

شروع موضوع توسط Rain man در ‏26 ژوئیه 2012 در انجمن خوراک مرغ و پرنده

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    140_1296407360_original_xaiuofmbvyhwdnjzescl.jpg
    مواد لازم:
    فلفل قرمز تند = ١ عدد
    سویا سس = ۴/١ فنجان
    عسل = ۴/١ فنجان
    شکر قهوه ای = ۴/١ فنجان
    شکر معمولی = ٢ ق س
    تخم رازیانه = ٢ ق چ
    فلفل سیاه = ١ ق س (در صورت دلخواه می توان مقدار آن را کم کرد)
    ادویه مخصوص کارئیب (allspice یا همان فلفل جامائیکایی) = ٢ ق س (در مورد طعم ادویه و جایگزین آن توضیح میدهم)
    آویشن = ٢ ق چ
    پودر زنجبیل = ١ ق چ
    سیر خرد شده = ۴ حبه
    پیازچه خرد شده = ۴ عدد
    سرکه سیب = ۴/١ فنجان
    آبلیمو = ۴/١ فنجان
    آب پرتقال = ۴/١ فنجان
    بال مرغ = ۵/٢ الی ٣ کیلو
    طرز تهیه:
    تمامی مواد را در مخلوط کن ریخته و خوب با هم مخلوط می کنیم. بعد ٣/١ از مواد را برداشته و به کناری می گذاریم و بال های مرغ را با ٣/٢ باقی مانده از مواد خوب مخلوط کرده و در پلاستیک مخصوص غذا (می توان از زیپ کیپ هم استفاده کرد) ریخته و به مدت ۵ الی ۶ ساعت در یخچال می گذاریم.

    ٣/١ از موادی که نگه داشته ایم را روی حرارت گذاشته تا قوام پیدا کرده و غلیظ شود.

    بعد از ۶ ساعت بالها را از یخچال درآورده و از پلاستیک خارج می کنیم در سینی فر دو عدد کاغذ مخصوص فر گذاشته )کاغذ پوست) و بالها را بین آنها می چینیم و بعد سینی را در فری که از قبل با ٢٠٠ درجه سانتی گراد گرم شده است می گذاریم، ١5 الی 20 دقیقه زمان می دهیم و بعد سینی را از فر درآورده کاغذ دور مرغ ها را برداشته مابقی سسی را که گذاشتیم تا غلیظ شود روی مرغ ها می ریزیم و سینی را دوباره در فر می گذاریم ١۵ الی ٢٠ دقیقه دیگر زمان لازم است تا بالهای مرغ آماده شود.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.