1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

مرغ مراکشی مخصوص

شروع موضوع توسط Rain man در ‏26 ژوئیه 2012 در انجمن خوراک مرغ و پرنده

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    awww.ashpazonline.com_recipes_photos_140_1296406704_original_oywgijkdmvnzpthflcxr.jpg
    [ یک عکس اضافه کنید ]
    مواد لازم:
    * مرغ = 2 تکه
    هویج خرد شده = ٣ عدد
    پیاز خرد شده = ١ عدد
    سیر خرد شده = ٢ حبه
    گوجه فرنگی خرد شده = ٢ عدد
    فلفل دلمه ای قرمز خرد شده = ١ عدد
    کرفس خرد شده = ١ ساقه
    بادام پوست گرفته = ٢/١ فنجان (بادام را از وسط به دو نیم خلال می کنیم)
    برگه زردآلو = ٢/١ فنجان
    نخود پخته = ٢۵٠ گرم
    آب گرم = ١ و ٢/١ فنجان
    عصاره مرغ = ١ عدد
    ادویه رأس الحانوت = ۴ ق چ
    عسل = ١ ق چ
    گشنیز = به میزان دلخواه
    روغن زیتون = به میزان لازم
    طرز تهیه:
    * های مرغ پاک شده (پوست مرغ باید گرفته شود) را با کمی روغن زیتون آغشته می کنیم و به کناری می گذاریم.
    پیاز و سیر خرد شده را با کمی روغن زیتون تفت می دهیم کمی که پیازها نرم و سبک شد گوجه فرنگی های خرد شده را به آن اضافه می کنیم و ١٠ دقیقه صبر می کنیم تا گوجه ها هم تفت داده شود (کمی آب گوجه ها گرفته شود) بعد هویج، کرفس، فلفل دلمه ای برگه های زردآلو خرد شده را به بقیه مواد اضافه می کنیم کمی تفت می دهیم در این مدت عصاره مرغ در آب گرمی که داشتیم حل می کنیم و به بقیه مواد اضافه می کنیم همه مواد را خوب مخلوط می کنیم درب ظرف را گذاشته و حدود ١۵ الی ٢٠ دقیقه زمان می دهیم تا سس خوب جا بیفتد. در آخر عسل و بادام ها را هم به سس اضافه می کنیم و شعله گاز را خاموش می کنیم.
    حال * های مرغ را که با روغن زیتون آغشته کرده بودیم را در یک ظرف پیرکس (یا هر ظرفی که بتوان در فر گذاشت) گذاشته سسی را که آماده کرده بودیم روی مرغ ها می ریزیم و روی ظرف را با فویل پوشانده در فری که از قبل گرم کرده ایم می گذاریم (فر با ٢٠٠ درجه سانتی گراد و حدود ٢٠ الی ٣٠ دقیقه) وقتی مرغ ها پخت ظرف را از فر درمی آوریم نخودهای پخته را روی مرغ ریخته و ظرف را به مدت یک دقیقه دوباره در فر می گذاریم.
    حالا مرغ ما آماده سرو است گشنیز خرد شده را روی مرغ ها ریخته و غذا را سرو می کنیم.
    این خوراک در مراکش هم با برنج و هم با نان سرو می شود.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.