1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

اسپاگتی با مرغ و سس پارمسان

شروع موضوع توسط Rain man در ‏26 ژوئیه 2012 در انجمن خوراک مرغ و پرنده

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    مواد لازم:
    اسپاگتی=۱ بسته
    * مرغ= ۲ عدد
    گوجه خورد شده= ۲ پیمانه
    سیر= ۲ حبه
    پنیر پارمسان=۱ پیمانه
    نمک،فلفل
    پودر ارگانو و پودر ریحان یا پودر ایتالیایی= از هر کدوم ۱ قاشق مرباخوری
    تخم مرغ=۱ عدد
    شیر= ۲ قاشق غذاخوری
    پودر نون یا پودر سوخاری= ۱ پیمانه
    پنیر مازارولا رنده شده= ۱/۳ پیمانه
    روغن زیتون=به مقدار لازم
    طرز تهیه:
    تخم مرغ و شیر رو با هم حسابی مخلوط میکنیم و نمک و فلفل و کمی از پنیر پارمسان رو بهش اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم. داخل یک ظرف پودر سوخاری یا پودر نون رو میریزیم. ماهیتابه رو داغ میکنیم و روغن زیتون میریزیم. * مرغ را در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری و دوباره در تخم مرغ و دوباره در پودر سوخاری میزنیم یعنی دو بار این کار رو انجام میدیم تا حسابی یک لایه ضخیم از پودر سوخاری روی مرغ رو بگیره. حالا مرغ ها رو در روغن زیتون حسابی سرخ میکنیم. وقتی مرغ ها سرخ شدن از ماهیتابه بر میداریم و سس رو آماده میکنیم. سیر رو کمی تفت میدیم و گوجه خورد شده + نمک + فلفل + پودر ارگانو + پودر ایتالیایی + پنیر پارمسان رو مخلوط میکنیم و میگذاریم تا گوجه ها له بشن و بپزن و سس غلیظ بشه. حالا مرغ ها رو برگردونید داخل سس و بگزاردید سس به خورد یک طرف مرغ بره.
    داخل یک قابلمه آب رو جوش میاریم و نمک و روغن اضافه میکنیم و اسپاگتی رو میپزیم. وقتی اسپاگتی پخت داخل ظرف مورد نظر اسپاگتی میریزیم و روی اسپاگتی مرغ رو از طرفی که سس داره قرار میدیم و روی مرغ پنیر مازارولا و روش سس میریزیم و روی سس پنیر پارمسان میپاشیم.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.