1. انجمن های فارس پاتوق
    مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.
    رد اعلامیه

رول مرغ و اسفناج با سس اسفناج

شروع موضوع توسط Rain man در ‏26 ژوئیه 2012 در انجمن خوراک مرغ و پرنده

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    140_1296403560_original_uyilhqfdxgbckvwmtjse.jpg

    مواد لازم:
    * مرغ= ۲ عدد
    اسفناج= نصف پیمانه
    پنیر چدار= نصف پیمانه
    نمک،فلفل
    آرد=۳ قاشق سوپخوری
    برای سس:
    گوجه خورد شده= ۱ پیمانه
    سیر خورد شده= ۲ تا ۳ حبه
    رب گوجه= ۲ قاشق غذاخوری
    نمک،فلفل
    پودر ریحان یا پودر ایتالیایی= ۱ قاشق غذاخوری
    قارچ خورد شده= ۱/۳ پیمانه
    پیاز خورد شده= ۱/۳ پیمانه
    اسفناج= نصف پیمانه
    طرز تهیه:
    * مرغ را از پهنا به دو قسمت تقسیم کنید و حسابی بکوبید تا نازک بشه نمک و فلفل بزنید و از یک طرف شروع کنید و کمی اسفناج و پنیر روی * مرغ بگذارید و آرام و با احتیاط رول کنید تا مواد بیرون نزنه. یک خلال دندون داخل مرغ رول شده فرو کنید تا باز نشه. وقتی همه رو رول کردید. داخل آرد بغلتانید و با حرارت ملایم بگذارید تا سرخ بشه. آرد کمک میکنه تا مرغ طلایی و برشته بشه. خلال دندون رو آرام حین سرخ شدن در بیارید. حالا مرغ ها رو کنار بگذارید و داخل همون ماهیتابه سس درست کنید. سیر و پیاز رو تفت بدید و رب را اضافه کنید و دوباره کمی تفت بدید. گوجه رو اضافه کنید و بگزارید تا کامل بپزه و له بشه. قارچ رو اضافه کنید و نمک و فلفل و اسفناج رو هم اضافه کنید. کمی که سس جا افتاد مرغ ها رو اضافه کنید و در تابه رو بگذارید تا سس به خورد مرغ ها بره و بپزه. حالا روی مرغ و سس کمی پنیر چدار بریزید و سرو کنید.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.