1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

مرغ سوخاری در فر

شروع موضوع توسط Rain man در ‏26 ژوئیه 2012 در انجمن خوراک مرغ و پرنده

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    140_1296402301_original_bmjoserkvlpidhwycnfa.jpg
    مواد لازم:
    * مرغ یا ران مرغ یا هردو
    تخم مرغ
    شیر
    سس خردل
    پودر سوخاری
    آرد
    نمک، فلفل
    پودر ریحان یا ارگانو
    روغن زیتون
    سیب زمینی به تعداد دلخواه
    طرز تهیه:
    این مرغ سوخاری با اینکه تو فر درست شده و سرخ نشده اما خیلی خوشمزه است حتی سیب زمینی ها رو هم سرخ نشده و تو فر حسابی برشته و خوشمزه شده. حتما امتحان کنید دیگه سراغ سرخ کردن مرغ سوخاری نمیرید! من از * مرغ استفاده کردم. با یک چاقو خیلی تیز * مرغ رو از پهنا به دو لایه نازک تقسیم کردم کار راحتیه کف دستتون رو بگذارید روی * و آروم با چاقو از بالا ببرید بیاید تا پایین.
    من ۴ تا سیب زمینی متوسط رو پوست گرفتم و قاچ کردم و در سینی فر چیدم و روش روغن زیتون و نمک و فلفل و پودر ایتالیایی پاشیدم و حسابی مخلوط کردم تا همه سیب زمینی ها به روغن زیتون و ادویه آغشته بشن. گذاشتم در فر با دمای ۳۷۵ درجه فارنهیت تا کامل برشته و طلائی بشه حدود ۴۵ دقیقه.
    ٣ تا بشقاب گود رو انتخاب کنید و توی یکی آرد سفید بریزید من ۲ قاشق غذاخوری ریختم، تو یکی ۲ عدد تخم مرغ و ۲ قاشق غذاخوری شیر و ۱ قاشق غذاخوری سس خردل را خوب باهم مخلوط کنید و داخل بشقاب سوم پودر سوخاری بریزید. من از پودر سوخاری ایتالیایی استفاده کردم که با پنیر پارمسان و پودر ریحان قاطی بود شما میتونید حتی از پودر نون استفاده کنید و پودر ریحان رو جدا اضافه کنید. حالا مرغ ها رو ( من از ۲ عدد * مرغ بزرگ استفاده کردم که بعد از برش شد ۴ عدد ) اول داخل آرد سفید بغلتانید بعد داخل تخم مرغ و بعد آرد سوخاری و در سینی فر بچینید. سعی کنید روی سینی فر از این سینی های مشبک یا میله دار که به شکل نرده هست و برای خنک شدن شیرینی ازش استفاده میشه استفاده کنید و مرغ ها رو روی سینی مشبک بچینید. اینجوری گرما به همه جای مرغ میرسه و یکنواخت میپزه. حدود ۴۵ تا ۵۰ دقیقه طول میکشه. نوش جان.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.