1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

خوراک مرغ تايلندي با سس فلفل

شروع موضوع توسط Rain man در ‏26 ژوئیه 2012 در انجمن خوراک مرغ و پرنده

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    140_1295107120_original_kdsmowuieghxjpvrqcab.jpg
    مواد لازم :
    ران مرغ= 8 عدد ( قسمت بالاي ران )
    زنجبيل تازه ساطوري شده يا رنده شده =1 قاشق چايخوري
    سير تازه له شده= 1 حبه
    فلفل سياه= 1 قاشق چايخوري
    زعفران دم کرده=1 قاشق چايخوري
    سس فلفل= 1 قاشق چايخوري
    آبليمو= 2 قاشق سوپخوري
    نمک=1 قاشق چايخوري
    کره= 175 گرم
    فلفل دلمه اي خلال شده= 1 عدد
    مواد لازم براي دورچين ( تزئين ) :
    نخود سبز= 200 گرم
    کنسرو ذرت شيرين= 200 گرم
    کره = 50 گرم
    نمک= نصف قاشق چايخوري
    پودر فلفل سياه= نصف قاشق چايخوري
    آبليمو= 1 قاشق سوپخوري
    برگ گشنيز تازه = 1 دسته کوچک
    طرز تهيه:
    با چاقوي تيزي استخوان مرغ را جدا کنيد و به اين ترتيب که ران مرغ را به پشت برگردانيد يعني طرفي که پوست دارد روي سطح ميز باشد و قسمتي که استخوان آن ديده مي شود به طرف صورت شما باشد . سپس به آرامي يک چتک روي قسمت گوشتي که استخوان روي آن قرار دارد بدهيد و آرام آرام استخوان را از گوشت جدا سازيد . در مرحله ديگر زنجبيل تازه ، سير له شده ، فلفل سياه ، زعفران و سس فلفل و آبليمو را در کاسه اي بريزيد و با هم مخلوط کنيد . مرغ ها را داخل کاسه بريزيد و با مايه تهيه شده مخلوط کنيد و کنار بگذاريد ، سپس کره را در تابه ي گودي بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا کره ذوب شود . مرغ ها را داخل کره خوب سرخ کنيد تا حدي که اطراف آن طلايي شود . سپس دو سوم پيمانه آب و فلفل دلمه اي را بيفزاييد و اجازه دهيد تا مرغ ها به مدت 20 دقيقه بپزد و آب آن حدود 2 تا 3 قاشق سوپخوري شود . در اين هنگام نخود سبز را آب پز کنيد و سپسپ آن را در صافي بريزيد تا آبش برود . کره را نيز در تابه ريخته و نخود سبز و ذرت را با آن تفت دهيد . در نهايت نمک و فلفل سياه و آبليمو را بيفزاييد . آنگاه مرغ ها را در ظرف زيبايي بچينيد و اطراف آن را با مخلوط نخود سبز و ذرت و گشنيز تزيين کنيد .

    نکته :
    1 ـ چنانچه تبحر يا فرصت کافي براي بي استخوان کردن مرغ ها نداشته باشيد مي توانيد خوراک مرغ را با استخوان تهيه کنيد .
    2ـ اين غذا کمي تند است و اگر ذائقه شما به تندي غذا عادت ندارد مي توانيد ميزان ادويه هاي آن را کم کنيد .
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.