1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

مرغ با تمرهندی

شروع موضوع توسط Rain man در ‏26 ژوئیه 2012 در انجمن خوراک مرغ و پرنده

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    140_1295105943_original_qjezpinlxofkushvcgat.jpg

    مواد لازم:
    مرغ ( ترجيحاً کتف )= 750 گرم
    زعفران دم کرده= 2 قاشق سوپخوري
    روغن= 4 قاشق سوپخوري
    فلفل دلمه اي رنگي= 1 عدد
    پياز رنده شده=1 عدد
    سير رنده شده=1 عدد
    زيره سياه= 1 قاشق چايخوري
    گرم ماسلا= 1 قاشق چايخوري
    پودر کاري=1 قاشق چايخوري
    پودر زنجبيل=1 قاشق چايخوري
    تخم گشنيز = 1 قاشق چايخوري
    فلفل تند خشک= 3 عدد
    پودر هل= نصف قاشق چايخوري
    تمرهندي= نصف بسته
    آب= 3 پيمانه
    قرص عصاره مرغ =1 عدد
    جعفري ، گشنيز ، شنبليله=250 گرم
    ماست خامه اي زده شده= 3 قاشق سوپخوري
    طرز تهيه:
    ابتدا ساق ها را با محلول زعفران آغشته کنيد تا مزه دار شود . سپس اطراف ساق ها را در روغن تفت دهيد . آنگاه به ترتيب فلفل دلمه اي نگيني شده و تفت داده شده ، پياز و سير رنده شده و نيز ادويه ها را شامل : زيره ، گرم ماسلا ، پودر کاري ، پودر زنجبيل ، بذر گشنيز و فلفل خشک را بيفزاييد و در قابلمه را بگذاريد تا مرغ کمي پخته شود . تمرهندي را نيز با يک پيمانه آب مخلوط کنيد تاش يره ي غليظي به دست آيد . شيره را در صافي بريزيد تا هسته ها جدا شود . يک عدد قرص عصاره ي مرغ نيز بهش يره ي تمرهندي اضافه کنيد . در اين مرحله سبزهاي خرد شده را بدون تفت دادن بيفزاييد و بگذاريد تا غذا کم آب شود و جا بيفتد . غذا را بچشيد در صورت کم نمک بودن به آن نمک بزنيد . در نهايت ماست زده شده به غذا اضافه کنيد و غذا را در ظرف مورد نظر بکشيد .

    نکته :
    1ـ به علت داشتن قرص مرغ نمک اين غذا کافي مي باشد و نمک لازم ندارد .
    2 ـ ادويه ها را نبايد بيش از 10 ثانيه تفت داد چرا که تلخ مي شود .
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.