1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

خورش آلبالو

شروع موضوع توسط ramin در ‏22 ژوئیه 2012 در انجمن خورش ها

  1. ramin

    ramin کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    285
    تشکر شده:
    93
    جنسیت:
    مرد
    awww_sofrehkhune_com_pic_download_php_582e107d69f71e1f963c1b4c73174f22._.jpg
    آلبالو پاک کرده بدون هسته ------------------ 500 گرم
    مرغ ------------------------------------------- 300 گرم ( بدون استخوان )
    شکر ------------------------------------------ 200 گرم
    پیاز ------------------------------------------- 1 عدد متوسط
    نمک ، فلفل ---------------------------------- به مقدار لازم
    آبلیمو یا نارنج -------------------------------- به مقدار لازم
    طرز تهیه :
    آلبالو را بعد از پاک کردن داخل یک قابلمه لعابی بریزید ، لا به لا شکر بپاشید و به مدت 3-4 ساعت داخل یخچال بگذارید .
    مرغ را همراه پیاز و 3-4 لیوان آب بپزید .
    بعد از پختن مرغ، پیاز را بیرون بیاورید و دور بیندازید . آب مرغ را صاف کنید و کنار بگذارید.
    مرغ را به صورت ژولین ( کبریتی بلند ) خرد کنید و در مقداری روغن به مدت 6-10 دقیقه تفت دهید تا طلایی شود . مقداری نمک و فلفل به مرغ بزنید تا مزه دار شود . بعد از سرخ شدن مرغ نیمی از آب مرغ را روی آن بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم و درب بسته کمی غلیظ شود .
    آلبالو را با همان قابلمه لعابی روی حرارت بگذارید و بقیه آب مرغ را به آن اضافه کنید . ترشی یا شیرینی آلبالو را اندازه کنید و در صورت لزوم از چاشنی مورد نظر ( آبلیمو یا آب نارنج ) استفاده کنید، با درب باز و حرارت متوسط بگذارید تا آلبالو داخل آب مرغ به مدت 30 دقیقه بپزد تا آب آن چیده شود .
    بعد از چیده شدن آب آلبالو ، آلبالو را به مرغ اضافه کنید و خورش را به آرامی هم بزنید .
    درب قابلمه خورش را ببنید و 30-40 دقیقه زمان دهید تا خورش به آرامی جابیفتد .
    هنگام سرو در صورت نیاز مقداری آبلیمو یا آب نارج به خورش اضافه کنید و خورش را در ظرف مناسب سرو کنید.

    نکته :
    این خورش با این مقدار مواد، طعم نسبتا ترشی دارد . در صورت تمایل به ترش تر یا شیرین تر شدن خورش مقدار شکر یا چاشنی ترش را به دلخواه تغییر دهید .
    از آلبالوی سفت و تازه برای این خورش استفاده کنید تا ظاهر خورش زیبا تر باشد .
    هنگام در آوردن هسته آلبالو ها توجه کنید که آلبالو ها له نشوند .
    بهتر است این خورش با گوشت مرغ تهیه شود ولی میتوانید به جای مرغ از گوشت خورشی خرد شده به صورت برونواز ( مکعبی ) نیز استفاده کنید . در این صورت قدری رنگ خورش تیره خواهد شد .
    adc386.4shared.com_img_Nw2bus_y_s3_____1.jpg
     

    موضوعات مشابه

    دوشیزه از این پست تشکر کرده است.
  2. 18u

    18u برترین کاربر انجمن کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژانویه 2013
    ارسال ها:
    2,792
    تشکر شده:
    1,492
    جنسیت:
    زن
    خیلی جالب بود ممنون .........................tashvigh-gol-tashvigh
     
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.