1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

شیرینی های عید را سالم تر بخوریم

شروع موضوع توسط behnamSafir26 در ‏26 ژوئیه 2012 در انجمن تغذیه

  1. behnamSafir26

    behnamSafir26 BehNam کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    1,016
    تشکر شده:
    245
    جنسیت:
    مرد
    شیرینی های عید را سالم تر بخوریم

    awww.taknaz.ir_upload_39_0.915727001300735450_taknaz_ir.jpg

    آیا شما هم برای سال نو و مراسم نوروز خودتان شیرینی می‌ پزید؟ معمولا در عید، از شیرینی ‌های خشک و كوچک برای پذیرایی از مهمانان استفاده می‌ شود و در برخی از خانواده ‌ها، این شیرینی ‌ها در خانه پخته می ‌شوند. شما هم در این باره با ما هم عقیده هستید كه شیرینی ‌های خانگی در مقایسه با شیرینی‌ هایی كه از قنادی خریداری می ‌شوند، طعم بهتری دارند و كمتر كسی می ‌تواند خود را در برابر یک بشقاب پُر از آن ها كنترل كند.

    هر وقت شروع به پختن شیرینی و یا كیک می ‌كنید، با خود فكر كرده‌اید كه رعایت چه نكاتی می ‌تواند در بهبود كیفیت محصول ‌تان موثر باشد؟


    ما برای شیرینی ‌های امسال شما پیشنهاداتی داریم تا شیرینی ‌های تان خوشمزه ‌تر از همیشه شوند:

    1- با این كه آرد شیرینی ‌پزی معمولا آرد بسیار سفید است اما ما به شما توصیه می ‌كنیم از آرد كامل و سبوس‌دار استفاده كنید ولی بدانید كه شیرینی‌ ها كمی تیره ‌تر می ‌شوند. این شیرینی ‌ها برای كسانی كه از یبوست رنج می ‌برند و یا حتی برای بچه ‌ها در هر سنی، به خصوص به عنوان میان وعده به همراه شیر یا یک لیوان آب میوه تازه بسیار مفید هستند.

    2- به جای شكر، از قند رژیمی استفاده كنید تا میزان كالری شیرینی ‌های تان كاهش پیدا كند. به علاوه، می ‌توانید به عنوان شیرین كننده، از عسل طبیعی استفاده كنید البته اشتباه نكنید، عسل به اندازه شكر كالری دارد اما به غیر از آن، دارای خواص مفید فراوان دیگری هم است.

    3- به جای تخم‌ مرغ معمولی از تخم ‌مرغ‌ هایی كه امگا 3 دارند استفاده كنید تا به جای كلسترول، امگا 3 مورد نیاز بدن تان تامین شود و با خوردن شیرینی‌ ها، از خواص بی‌ نظیر اسیدهای چرب امگا 3 بهره ببرید. استفاده از این تخم مرغ‌ ها فقط برای افرادی كه چربی خون دارند، توصیه نمی ‌شود بلكه امگا 3 برای هر سنی خصوصا كوكان نیز مفید است.

    4- سعی كنید شیری را كه به كار می ‌برید، شیر بدون چربی باشد. بسیاری از افراد به غلط تصور می‌ كنند كه شیر بدون چربی هیچ‌ گونه خاصیتی ندارد، در حالی كه فقط تفاوت این شیرها در میزان چربی آن ها است و از نظر مواد مغذی دیگر هیچ تفاوتی ندارند.

    5- حتی می‌ توانید به جای شیر، از ماست استفاده کنید. استفاده كردن از ماست، تردی بیشتری را به شیرینی ‌های تان می‌ دهد البته سعی كنید از نوع كم چرب آن استفاده كنید.

    6- به جای كره از روغن مایع استفاده كنید البته به مقدار كم تا از این طریق سطح كلسترول موجود در شیرینی ‌های تان كاهش پیدا كند.


    7- برای تزئین شیرینی‌ های تان، به جای خامه از انواع میوه ‌های تازه و ژله استفاده كنید تا از این طریق انواع ویتامین و پروتئین را نیز دریافت كنید.

    اما اگر شیرینی ‌های تان از نوع خشک هستند مغز ‌هایی نظیر پسته، بادام و فندق از بهترین موادغذایی برای تزئین به حساب می ‌آیند به علاوه می‌ توانید از آن ها در داخل شیرینی ‌ها نیز استفاده كنید تا ارزش تغذیه ‌ای آن ها چند برابر شود.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.