1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

خوردن ماکارونی افزایش یافت !!

شروع موضوع توسط behnamSafir26 در ‏26 ژوئیه 2012 در انجمن تغذیه

  1. behnamSafir26

    behnamSafir26 BehNam کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    1,016
    تشکر شده:
    245
    جنسیت:
    مرد
    خوردن ماکارونی افزایش یافت !!

    awww.taknaz.ir_user_files_L128759910962.jpg
    بسیاری از شهروندان ماکارونی را به عنوان جایگزینی مناسب برای این دو ماده غذایی انتخاب کرده‌‌اند
    با اینکه پیش از این ماکارونی‌ به عنوان غذا‌یی پرخاصیت تلقی نمی‌شد، این روز‌ها انواع غنی شده، این ماده غذایی را هم در فهرست خوردنی‌های مناسب قرار داده است…
    لبته از طریق اضافه‌کردن سس‌های مغذی نیز می‌توان انواع ارزان‌تر آن‌را در سبد مصرف جای داد و از صرفه‌جویی اقتصادی آن بهره‌مند شد. برای نمونه در مایع ماکارونی می‌توان از انواع سبزی‌ها مانند فلفل‌دلمه‌ای، کلم‌بروکلی و هویج استفاده کرد.
    یکی از مهم‌ترین نکات پخت ماکارونی که منجر به صرفه‌جویی در وقت و هزینه می‌شود، حرارت دادن بیشتر ماکارونی پیش از آبکش کردن است.
    با نرم شدن ماکارونی جذب کربوهیدرات‌ها به عنوان یکی از مهم‌ترین اجزای آن سریع‌تر و آسان‌تر صورت می‌گیرد.
    این غذا به وسیله اضافه کردن روغن مایع یا روغن زیتون به مایه ماکارونی، بعد از آبکش کردن نیازی به روغن مجدد ندارد. فقط اندکی روغن برای تفت مایه آن کفایت می‌کند.
    درکنار ماکارونی سعی کنید از ماست و دوغ کم‌چرب و بدون گاز استفاده کنید زیرا به هضم پروتئین و کربوهیدرات‌های غذا کمک می‌کند.
    برای آشتی دادن کودکان با غذا نیز می‌توان از این ماده غذایی سریع و آسان استفاده کرد. برخی از بچه‌ها تخم‌مرغ و انواع سبزی‌ها را دوست ندارند.
    در این مورد می‌توان از علاقه آنها به ماکارونی سود جست و با اضافه کردن این مواد به ماکارونی کم کم آنها را به خوردن سبزی‌ها و تخم مرغ ‌ عادت داد.
    البته این موضوع را نباید از یاد برد که اصولا ماکارونی غذای سنگینی است که برخی از کودکان پس از صرف آن به دل درد دچار می‌شوند.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.