1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

ترشی عناب

شروع موضوع توسط sepideh در ‏6 آگوست 2013 در انجمن سس و ترشی

  1. sepideh

    sepideh کاربر پر تلاش ( طلایی)

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2012
    ارسال ها:
    5,631
    تشکر شده:
    4,036
    جنسیت:
    زن
    مواد لازم :
    *عناب ۳۰۰ گرم
    *آب به مقدار لازم
    *آب لیموی تازه یک دوم پیمانه
    *رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
    *سرکه سفید یا قرمز نیم لیتر
    *شکر قهوه ای ۳ قاشق غذاخوری
    *نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری
    *نمک یک قاشق چای خوری
    *فلفل سیاه پودرشده یک قاشق چای خوری
    ترشی عناب، تصفیه کننده خون
    ● روش تهیه
    ۱. عناب را داخل ظرف بریزید و آب لیمو را به همراه مقداری آب روی آن بریزید و با یک قاشق عناب را طوری هم بزنید که کاملا زیر و رو شود.
    ۲. یک وزنه سنگین روی عناب ها بگذارید تا همه آنها کاملا داخل آب فرو برود و خیس بخورد. به مدت ۳ تا ۴ ساعت اجازه بدهید عناب ها در این حالت باقی بماند.
    ۳. سپس عناب را داخل آبکش ریخته و زیر شیر آب سرد کاملا بشویید.
    ۴. در این مرحله سرکه را داخل قابلمه بریزید و شکر را هم به آن اضافه کنید. رب گوجه فرنگی هم در همین مرحله اضافه می شود.
    ۵. گاز را روشن کنید و وقتی که این ترکیب کاملا به جوش آمد اجازه دهید به مدت ۱۰ ثانیه چند قل بزند تا بوی خامی رب گرفته شود.
    ۶. در این مرحله عناب ها را اضافه کنید و اجازه بدهید همراه بقیه ترکیب ۲ تا ۳ دقیقه بجوشد سپس حرارت را خاموش کنید.
    ۷. بعد از اینکه ترشی شما نیمه سرد و به قول معروف ولرم شد، نعناع، نمک و فلفل را اضافه کنید.
    ● نکته
    به غلظت این ترشی توجه کنید. این ترشی زمانی تکمیل خواهد شد که نه خیلی آبکی باشد و نه خیلی غلیظ.این ترشی همیشه باید داخل یخچال نگهداری شود.
    torshi-anabb-128x150.jpg
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.