1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

ترشی گیلاس

شروع موضوع توسط sepideh در ‏6 آگوست 2013 در انجمن سس و ترشی

  1. sepideh

    sepideh کاربر پر تلاش ( طلایی)

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2012
    ارسال ها:
    5,631
    تشکر شده:
    4,036
    جنسیت:
    زن
    torshi-gilas-150x133.jpg

    مواد لازم :
    *گیلاس ۱ کیلو
    *شکر سفید ۳ قاشق غذاخوری
    *سرکه ۱/۵ لیتر
    فلفل سیاه یا سفید درسته ۱۰ عدد
    *برگ بو و رزماری تاره تعدادی
    *آب ساده ۱ استکان
    طرز تهیه :
    ابتدا گیلاس را شسته و دم آن را بگیرید و روی پارچه ای پهن کنید تا خشک شود ، سپس گیلاس را داخل شیشه ریخته و لابه لای آن برگ بو، رزماری و فلفل بگذارید . آب را با شکر بجوشانید تا قوام آید در این مرحله سرکه را نیز بیفزایید ، شربت به دست آمده را ۱۰ دقیقه دیگر جوشانده سپس آن را از روی حرارت بردارید تا کمی ولرم شود . مایع را روی میوه بریزید، در شیشه را طوری ببندید که هوا داخل آن نفوذ نکند . پس از ۱۰ روز ترشی قابل استفاده است .
    نکته آشپزی :
    از باقیمانده سرکه می توان در انواع سالاد استفاده کرد .
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.