1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

ترشی لیته بادنجان و هویج

شروع موضوع توسط sepideh در ‏6 آگوست 2013 در انجمن سس و ترشی

  1. sepideh

    sepideh کاربر پر تلاش ( طلایی)

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2012
    ارسال ها:
    5,631
    تشکر شده:
    4,036
    جنسیت:
    زن
    torshi-liteh-badenjan-150x88.jpg


    مواد اولیه :
    *بادنجان یک کیلوگرم
    *سبزی ترشی (نعنا، ترخان، ریحان و گشنیز) و هویج هر کدام ۲۵۰ گرم
    *زردچوبه، فلفل، نمک و سیاه‌دانه به میزان لازم
    *سرکه نیم لیتر
    طرز تهیه:
    برای این ترشی می‌توانیم از بادنجان‌های دلمه‌ای یا بادنجان معمولی بدون تخم استفاده کنیم. ابتدا بادنجان‌ها را در فر یا روی آتش کباب می‌کنیم تا گوشت آن کاملا پخته شود. بعد بادنجان‌ها را پوست کنده و کمی نمک می‌پاشیم و آنها را روی پارچه می‌چینیم تا کاملا آب آنها گرفته شود. سپس بادنجان‌ها را ساطوری کرده و با کمی سرکه چند جوش می‌دهیم. مقداری سبزی که به دقت تمیز کرده، شسته و خوب خشک کرده‌ایم را از چرخ گوشت رد کرده و بلافاصله با سرکه مخلوط می‌کنیم. هویج‌ها را پوست کنده و با رنده ریز رنده می‌‌کنیم و به بادنجان افزوده و مقداری زردچوبه، سیاه‌دانه و فلفل می‌زنیم. مدت زمان آماده شدن این ترشی هفت روز است و به مدت یک سال می‌توان آن را در یخچال نگهداری کرد.
     

    موضوعات مشابه

    ali ss از این پست تشکر کرده است.
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.