1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

چاتنی نعنا و گشنیز

شروع موضوع توسط sepideh در ‏6 آگوست 2013 در انجمن سس و ترشی

  1. sepideh

    sepideh کاربر پر تلاش ( طلایی)

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2012
    ارسال ها:
    5,631
    تشکر شده:
    4,036
    جنسیت:
    زن
    chanti-nana-150x97.jpg


    مواد لازم :
    *یک دسته برگ گشنیز
    *یک دسته برگ نعنا
    *یک عدد فلفل سبز
    * ۵۰ گرم تمبر هندی بدون هسته
    *یک قاشق چای خوری نمک
    * ۴ قاشق سوپ خوری آب
    *یک عدد پیاز متوسط

    طرز تهیه :
    تمبر هندی را شسته و در آب بخیسانید . گشنیز و نعنا را پاک کرده و بشوئید . پوسته و خمیر تمبر هندی را از هم جدا کرده و خمیر را در آب بچلانید . گشنیز ، نعنا ، فلفل سبز و پیاز را آسیاب کنید . تمبر هندی و نمک را به آن اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید . تا یک هفته می توانید آن را در یخچال نگهداری نمائید .
     
    ali ss از این پست تشکر کرده است.
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.