1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

ترشی بیور

شروع موضوع توسط sepideh در ‏6 آگوست 2013 در انجمن سس و ترشی

  1. sepideh

    sepideh کاربر پر تلاش ( طلایی)

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2012
    ارسال ها:
    5,631
    تشکر شده:
    4,036
    جنسیت:
    زن
    torshi-bior-150x60.jpg


    مواد اولیه :
    *فلفل بیور ۵۰۰ گرم
    *سرکه ۷۵۰ میلی‌لیتر
    *نمک یک قاشق غذاخوری سر پر
    طرز تهیه:
    همه ما تقریبا انواع مختلف فلفل رو می‌شناسیم. فلفل چیلی تازه، خشک و پودرش، فلفل سیاه، فلفل‌های سبز و رنگی دلمه‌ای، فلفل‌های شیرین شمالی یا تند جنوبی!
    در همدان این خطه زیبا نوعی فلفل هست به نام «فلفل بیور». این فلفل‌ها شیرین و بسیار خوش‌طعم هستن از اون‌ها می‌تونین در کنار غذاهاتون به شکل‌های مختلف استفاه کنین: خام، کبابی، سرخ شده یا به شکل ترشی. امروز قراره ترشی بیور رو درست کنیم، پس دست به کار شین.
    اول فلفل‌ها را خوب می‌شوییم. قابلمه را پر از آب می‌کنیم و می‌گذاریم جوش بیاید. حالا فلفل‌ها را در آبجوش می‌ریزیم و ۱۰ ثانیه بعد آبکش می‌کنیم فلفل‌ها را روی حوله آشپزخانه پهن می‌کنیم تا کاملا خشک شود. در این مدت یک سوزن به هر کدام از فلفل‌ها می‌زنیم تا بعدا سرکه وارد آن شده و خوب جا بیفتد.
    سرکه و نمک را در قابلمه جوش می‌آوریم و بعد فلفل‌ها را در آن می‌ریزیم و پنج دقیقه صبر می‌کنیم. مدت بیشتر باعث له شدن فلفل‌ها می‌شود حرارت را خاموش کرده و می‌گذاریم کاملا خنک شود و بعد داخل شیشه ریخته و در آن را سفت می‌کنیم. ترشی ما بعد از یک هفته جا می‌افتد.
     

    موضوعات مشابه

    ali ss از این پست تشکر کرده است.
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.