1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

ترشی مخلوط

شروع موضوع توسط sepideh در ‏7 آگوست 2013 در انجمن سس و ترشی

  1. sepideh

    sepideh کاربر پر تلاش ( طلایی)

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2012
    ارسال ها:
    5,631
    تشکر شده:
    4,036
    جنسیت:
    زن
    مواد لازم:
    بادمجان قلمی=۵۰۰ گرم
    خیار متوسط=۵۰۰ گرم
    هویج=۵۰۰ گرم
    گل کلم=۵۰۰ گرم
    مغز کرفس=۵۰۰ گرم
    پیاز ریز سفید=۵۰۰ گرم
    سیب زمینی ترشی=۵۰۰ گرم
    سیر=۱ بوته
    فلفل سبز قلمی=۵۰ گرم
    موسیر خشک=۲۵۰ گرم
    سبزی ترشی(مرزه،ترخان،ریحان،شوید،نعناع،جعفری)=۵۰۰ گرم
    ادویه ترشی=۲ قاشق غذاخوری
    زردچوبه=۲ قاشق مرباخوری
    نمک و فلفل=به میزان لازم
    سرکه=به میزان لازم
    طرز تهیه:
    ۱٫ابتدا موسیر را با آب سرد بشویید سپس به مدت ۲۴ ساعت در آب سرد خیس کنید.هر چند ساعت یک بار آب را عوض کنید سپس در آبکش ریخته تا آب آن برود آنگاه روی پارچه تمیزی پهن کنید تا کمی خشک شود.
    ۲٫بادمجان ها را بشویید و با پوست به اندازه دلخواه خرد کنید؛با کمی سرکه و نمک بگذارید چند جوش بزند ولی له نشود؛سپس در آبکش ریخته و صبر کنید تا سرکه اضافی و تلخی آن برود.
    ۳٫بقیه مواد را بشویید،پیاز و هویج را پوست بگیرید و مواد را به دلخواه خرد کنید.
    ۴٫تمام مواد را با هم مخلوط نموده و در ظرف مناسب ریخته و لابلای مواد،ادویه و سبزیجات و نمک و زردچوب را بریزید تا ظرف پر شود.
    ۵٫مقداری سرکه روی مواد ریخته تا جایی که روی مواد را کاملا بگیرد سپس در آن را محکم ببندید و در جای خنک قرار دهید تا ترشی جا بیفتد(حداقل یک ما).
     

    موضوعات مشابه

    ali ss از این پست تشکر کرده است.
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.