1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

خورش گردو اسفناج دامغانی

شروع موضوع توسط sepideh در ‏7 آگوست 2013 در انجمن خورش ها

  1. sepideh

    sepideh کاربر پر تلاش ( طلایی)

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2012
    ارسال ها:
    5,631
    تشکر شده:
    4,036
    جنسیت:
    زن
    آشنایی با طرز تهیه خورشت گردو اسفناج دامغانی
    [​IMG]


    مواد لازم برای درست کردن خورشت گردو اسفناج :
    اسفناج خرد شده ۵۰۰ گرم
    مغز گردو چرخ شده ۴۰۰ گرم
    گوشت مرغ ۶۵۰ گرم
    پیاز متوسط خرد شده ۲ عدد
    رب انار ۱ پیمانه
    رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
    شکر ۳ قاشق غذاخوری
    آبغوره ۳ قاشق غذاخوری
    روغن، نمک، زردچوبه به میزان لازم

    سه تا ظرف روی حرارت میگذاریم داخل هر کدام مقدار کمی روغن مایع میریزیم پیاز خرد شده را به سه قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را در یکی از ظرفها میریزیم.
    این غذا را میتوان با گوشت گوسفند، مرغ، بلدرچین و مرغابی هم درست کرد.

    حرارت زیر دو تا از ظرفها را کم میکنیم. پیاز را در ظرف سوم خوب تفت میدهیم وقتی کامل تفت داده شد و پیاز سبک شد گوشت را اضافه میکنیم و روی حرارت میگذاریم آرام آرام سرخ شود.
    در دو ظرف دیگر پیاز را تفت میدهیم تا رنگ طلایی به خودش بگیرد.
    استفاده از ظرف مسی باعث میشود غذا طعم بهتری داشته باشد.
    در یکی از ظرفها که مخصوص خورشت گردو است پیاز که کمی طلایی شد گردو را اضافه میکنیم و مقداری تفت میدهیم اگر گردو یک مقدار در روغن تفت داده شود چربی خودش را بهتر پس میدهد.
    مقداری نمک و زردچوبه هم به گردو اضافه میکنیم. آب اضافه میکنیم و میگذاریم کامل بپزد. حدود یک ساعت یا یک ساعت و نیم زمان لازم است تا گردو خوب پخته شود.
    در ظرف سوم که برای خورشت اسفناج است وقتی پیاز طلایی شد اسفناج خرد شده را اضافه میکنیم.
    هم ساقه و هم برگ اسفناج را استفاده میکنیم.
    اسفناجها را کاملاً هم میزنیم. مدت زمان پخت اسفناج ۲۰ دقیقه است خیلی کم آب اضافه میکنیم و میگذاریم کامل بپزد.
    وقتی مرغ سرخ شد کمی نمک و زردچوبه اضافه میکنیم و میگذاریم کنار.
    وقتی مواد هر سه ظرف آماده شد مرغ را به خورشت گردو اضافه میکنیم و یک ساعت هم با گوشت مرغ میپزیم وقتی جا افتاد اسفناج را هم اضافه میکنیم.
    اگر میخواهیم رب انار اضافه کنیم به هر دو تا خورشت به عنوان چاشنی رب انار اضافه میکنیم اما اگر نخواهیم از رب انار استفاده کنیم رب گوجه را داخل روغن کمی تفت داده و شکر و آبغوره اضافه میکنیم و به عنوان چاشنی برای هر دو خورشت استفاده میکنیم.
    دقت کنید اگر در هر یک از خورشت ها از یکی از ربها استفاده کنیم غذا مزه بدی خواهد داشت پس برای هر دو از یک نوع رب استفاده کنید.
    سمنانیها معمولاً رب انار استفاده میکنند.
    چاشنی نیز همراه خورشت سرو میشود و داخل آن مخلوط نکردیم کنار آن میگذاریم.
     

    موضوعات مشابه

    ali ss از این پست تشکر کرده است.
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.