1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

سه سوال رایج درباره چای سبز

شروع موضوع توسط behnamSafir26 در ‏26 ژوئیه 2012 در انجمن تغذیه

  1. behnamSafir26

    behnamSafir26 BehNam کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    1,016
    تشکر شده:
    245
    جنسیت:
    مرد
    سه سوال رایج درباره چای سبز

    ۱- آیا نوشیدن چای یا هر نوشیدنی داغ دیگری ضرر دارد؟

    بله، البته! چای را خیلی داغ نباید نوشید. برخی مطالعات نشان داده اند که نوشیدن مایعات خیلی داغ ممکن است به مخاط گلو و مری آسیب برساند و به بروز سرطان منجر شود. نتایج بررسی ها حاکی از این مطلب اند، افرادی که چای خیلی داغ می نوشند، بیش از دیگران مستعد ابتلا به سرطان مری هستند.
    تا چند سال پیش دانشمندان تصور می کردند شاید چای منجر به سرطان مری شود ولی بررسی های جدید نشان داده است که این ضرر چای مربوط به داغ بودن آن می باشد. بنابراین برای حفظ سلامت و استفاده بیشتر از فواید چای بهتر است این نوشیدنی را خیلی داغ میل نکنید.
    .
    ۲- چای محرک است یا آرام بخش؟

    بعضی ها چای می نوشند چون معتقدند چای خاصیت آرام بخشی دارد اما بعضی ها هم می گویند چای شادی بخش و نشاط آور است. واقعیت این است که هر دوی این صحبت ها درست است. چای تا پیش از گذشت دو دقیقه از دم کشیدن اثر محرک دارد اما پس از مدتی به تدریج از خاصیت محرک بودن آن کاسته شده و خاصیت آرام بخشی آن بیشتر می شود. پس از گذشت پنج دقیقه از دم کشیدن چای، تمام کافئین موجود خارج می شود و چای کاملا آرام بخش است.
    کافئین از محرک های سیستم اعصاب مرکزی است. مقدار این ترکیب در یک فنجان چای زیاد نیست. با این حال ممکن است مصرف زیادش در بعضی افراد موجب ایجاد حالاتی مانند بیقراری و عصبانیت شود، از این رو، آنها نباید در مصرف چای زیاده روی کنند.
    .
    ۳- کدام چای بهتر است، سبز یا سیاه؟

    در گیاه چای ترکیبات خاصی وجود دارد که دارای خواص مهم زیستی مانند آنتی اکسیدان ها است. این ترکیبات فواید بسیاری دارند. در طی فرآیند تخمیر این مولکول ها تغییر می کنند. مثلا برخی از آنها اکسیده شده، برخی می شکنند و یا به مواد جدیدی تبدیل می شوند. در نتیجه، در چای سیاه که تخمیر زیادتری رویش صورت گرفته است، موادی به وجود می آید که حاصل آن تغییرات هستند، یعنی در چای سیاه موادی وجود دارد که در چای سبز، با تخمیر کمتر، وجود ندارد. سر دسته این مواد، کافئین است.
    وجود کافئین در چای سیاه و آنتی اکسیدان کمتر ارزش آن را در مقایسه با چای سبز که خواص آنتی اکسیدانی بیشتری دارد، کمتر می کند.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.