1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

سالتیمبوکای مرغ لیمویی، ایتالیایی اصیل

شروع موضوع توسط ♥azin baroon♥ در ‏9 آگوست 2013 در انجمن خوراک مرغ و پرنده

  1. ♥azin baroon♥

    ♥azin baroon♥ عضو تیم مدیریت مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آگوست 2012
    ارسال ها:
    11,394
    تشکر شده:
    5,155
    سالتیمبوکا یک غذای ایتالیایی است که با رول گوشت، ژامبون، پنیر و سبزیجات معطر درست می شود و در اینجا می خواهیم نوعی سالتیمبوکا از مرغ و ژامبون ایتالیایی با سبزی مریم گلی درست کنیم.

    26da3e1c4feb5.jpg
    مواد لازم:

    • 3 عدد * مرغ بدون استخوان و پوست
    • نمک دریایی و فلفل
    • 9 برگ مریم گلی تازه
    • 6 برش ژامبون ایتالیایی پروشوتو
    • 3 قاشق چایخوری روغن زیتون
    • نیم فنجان آب مرغ
    • ربع فنجان آب لیموی تازه
    • نیم قاشق چایخوری نشاسته ذرت
    • جعفری تازه، خرد شده
    • چند قاچ لیمو (اختیاری)

    4adbb9aa866d6.jpg



    دستور تهیه:

    1. * های مرغ را بین دو تکه کاغذ روغنی بگذارید. سپس با گوشت کوب آنها را بکوبید تا ضخامتشان یک سانت شود.

    2. به هر دو طرف آنها چاشنی و ادویه بزنید و برگ های مریم گلی را روی آنها قرار دهید.

    3. با دو تکه ژامبون پروشوتو هر * مرغ را بپیچید.

    4. 3 قاشق چایخوری روغن زیتون را در ماهیتابه ای بریزید و روی شعله متوسط یا زیاد بگذارید.

    5. وقتی ماهیتابه و روغن داغ شدند، مرغ ها را داخل آن بگذارید و حدود 3 دقیقه حرارت دهید تا خوب طلایی شوند.

    6. سپس آنها را پشت و رو کنید و 3 تا 4 دقیقه دیگر حرارت دهید.

    7. سپس گوشت را روی بشقابی کنار بگذارید.

    8. آب گوشت را با آبلیمو و نشاسته ذرت در کاسه کوچکی مخلوط کنید و خوب بزنید تا یکنواخت شود.

    9. ماهیتابه را روی شعله اجاق بگذارید و مخلوط آبلیمو را در ماهیتابه بجوشانید. 1 دقیقه بگذارید جوش بخورد تا کمی غلیظ شود و دائماً آن را هم بزنید.

    10. در نهایت این سس را روی * های مرغ آماده بریزید و فوراً سرو کنید. نوش جان.
    9a3b510fc5f97.jpg
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.