1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

خواص کشمش

شروع موضوع توسط behnamSafir26 در ‏26 ژوئیه 2012 در انجمن تغذیه

  1. behnamSafir26

    behnamSafir26 BehNam کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    1,016
    تشکر شده:
    245
    جنسیت:
    مرد
    خواص کشمش

    awww.taknaz.ir_upload_1_0.690586001281795453_24049_2008_8_9_13_42_.jpg
    انگور خشک شده که همه به نام کشمش می شناسند، قرن ها پیش به وجود آمده است... کشمش در ایران و مصر در 2000 سال قبل از میلاد، تولید شده بود.
    1- کشمش، میوه خشک مغذی است و مانند دیگر خشکبارها در تمام سال یافت می شود. یک غذای پر انرژی، کم چرب و کم سدیم می باشد. بنابراین برای افرادی که باید رژیم های کم سدیم را رعایت کنند، خوردن کشمش بسیار مفید می باشد.
    2- کشمش دارای خاصیت آنتی اکسیدانی می باشد و از تخریب سلولی جلوگیری می کند.
    3- کشمش نقش مهمی را در سلامت استخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان بر عهده دارد، به همین دلیل مصرف آن برای زنان قبل از یائسگی بسیار مفید است.
    4- منبع خوب ویتامین D و هورمون استروژن می باشد.
    5- کشمش با وجود این که شیرین و چسبناک می باشد، اثر مخربی بر دندان ندارد و باعث خرابی دندان نمی شود، حتی می توان گفت این میوه خشک از فساد دندان جلوگیری می کند. کشمش برای سلامت دندان و لثه بسیار مفید می باشد.
    6- کشمش منبع خوب ویتامین ها و عناصر مغذی بدن می باشد. عناصر و ویتامین هایی همچون آهن، پتاسیم، کلسیم و ویتامین B در کشمش موجود است.

    7- کشمش محتوی مقدار زیادی آهن می باشد. 600 گرم کشمش، 90 درصد آهن مورد نیاز روزانه بدن را تأمین می کند. 100 گرم کشمش در حدود 88/1میلی گرم آهن دارد، در حالی که 100 گرم گوشت گاو بین 4-2 میلی گرم آهن دارد.
    8- کشمش، منبع خوب فیبر، آنتی اکسیدان و همچنین منبع خوب انرژی می باشد.
    9- فیبر باعث جلوگیری از سرطان کولون، کمک در جلوگیری از رشد غیر معمول سلول ها، بیماری ها و همچنین کنترل قند خون را می شود.
    10- کشمش را به گوشت اضافه کنید تا مقدار چربی غذا را کم کند و مقدار فیبر و آهن را افزایش و مقدار سدیم را کاهش دهد.
    11- آنتی اکسیدان از پیری و بیماری های حاصله از آن می کاهد.
    12- کشمش از سرطان جلوگیری می کند.
    13- کشمش میزان LDL یا کلسترول بد را در خون کم می کند و باعث کاهش بیماری های قلبی می گردد.
    14- اگر به مدت 4 هفته هر روز کشمش مصرف کنید، آنتی اکسیدان در خون افزایش و کلسترول بد (LDL) کاهش می یابد.
    15- کشمش موجب کاهش استرس می گردد.
    16- این میوه خشک باعث عملکرد صحیح رگ های بدن می شود.
    17- کشمش برای درمان بی نظمی معده و یبوست مصرف می شود. برای جلوگیری از این ناخوشی ها می توانید، 6-5 عدد کشمش را خیس کنید و بعد از چند ساعت، آب آن را بنوشید.
    18- تحقیقات نشان داده است که ورزشکارانی که قبل و در حین ورزش، حدود یک فنجان کشمش مصرف می کنند، بهتر از بقیه سلول های بدن را از آسیب حفظ می کنند.
    19- کشمش به علت داشتن قند فروکتوز، دارای خاصیت مصرف سریع انرژی و کاهش وزن نیز می باشد.
    20- کشمش مانند هویج، برای سلامتی چشم نیز خوب است.
    21- کشمش باعث تقویت اعصاب می شود.
    22- کشمش، سستی و رخوت را از بدن دور می کند.
    23- با خوردن کشمش، غضب را از خود دور کنید.
    24- کشمش موجب از بین رفتن آب اضافی بدن می گردد.
    25- کشمش، دهان را خوشبو می کند.
    26- کشمش، اسپاسم یا گرفتگی عضلانی را کم می کند.
    پس از همین حالا، کشمش را به ماست یا سالاد خود اضافه کنید و از خوردن آن لذت برید.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.