1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

خواص درمانی پیاز

شروع موضوع توسط behnamSafir26 در ‏27 ژوئیه 2012 در انجمن تغذیه

  1. behnamSafir26

    behnamSafir26 BehNam کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    1,016
    تشکر شده:
    245
    جنسیت:
    مرد


    خواص درمانی پیاز


    awww.taknaz.ir_user_files_0.695557001281270911_74172.jpg

    خواص درمانی پیاز

    - پیاز به علّت داشتن فسفر ، کارهای فکری را آسان می‌ کند.

    - برای افرادی که دچار بی خوابی هستند، مفید است و در صورت مصرف زودتر خواب به سراغ
    آنها خواهد آمد.
    - پیاز، برای کودکان کم ‌رشد و پیرمردان ضعیف مفید است.

    - برای جلوگیری از خون دماغ می ‌توانید چند قطره سرکه را روی پیاز رنده شده بریزید و آب آن را
    در بینی بچکانید، تا از خونریزی جلوگیری نماید.

    - پیاز لثه‌ها را تقویت می ‌کند و رنگ چهره را روشن می ‌سازد.

    - پیاز سرشار از ویتامین‌های A و B و C می باشد ونیزدارای آهن، آهک، فسفر ،پتاسیم ، سدیم ،
    گوگرد، ید،سلنیوم، سیلیس و قند است که به طور مستقیم جذب بدن می‌ شود.


    زیاده روی در خوردن پیاز موجب تشنگی، استفراغ، تیرگی چهره و حتی فراموشی می‌ شود.

    - پیاز به علت داشتن گوگرد ضد عفونت خون است. وقتی گوگرد وارد خون و ریه‌ها گردد با
    عفونت‌های مجاری تنفسی، مانند آسم ، برونشیت و گریپ و غیره مبارزه می ‌کند.

    - یک پزشک هندی به نام مِنون در پی تحقیقات دو ساله ی خود در دانشکده ی پزشکی، دانشگاه
    نیوکاسل انگلستان، اعلام نمود که: پیاز خام، پخته و یا سرخ کرده از تشکیل لخته ‌های خون در رگ
    ها جلوگیری نموده و مانع از بروز سکته ی قلبی و مغزی می ‌شود.

    - پیاز قادر است كه کلسترول و چربی های خون را كاهش داده و از انعقاد خون داخل رگ ها
    جلوگیری نماید.

    - پیاز قادر است خطر ابتلا به سرطان معده را كاهش دهد.

    - خوردن پیاز همراه با غذاهای چرب، مخصوصاً در مهمانی ‌ها یا مسافرت ها، سبب هضم چربی ها
    می شود.

    awww.taknaz.ir_user_files_0.890972001281270913_941671701642342551581032271262376207130181107.jpg

    - در استعمال خارجی، پیاز پخته، تسکین دهنده ی سوختگی‌ها و بواسیر است.

    - مرهمی که از پیاز خام رنده شده درست می ‌کنند اگر به پایین شکم بگذارند، خروج ادرار را آسان
    می‌سازد و اگر بر روی پیشانی گذاشته شود سردردهای شدید نیمه ی ‌سر و سردردهای عصبی را
    آرام می‌کند.

    - تحریکی که در هنگام پوست کندن پیاز حاصل می ‌شود، دردهای شدید نیمه ی سر (میگرن ) را بر
    طرف کرده و زکامی را که تازه شروع شده است از بین می ‌برد.

    - برگ‌ های سبز پیازچه که بیش تر هنگام بهار یافت می‌ شود، دارای مقدار زیادی ویتامین C است.

    - پیاز،تقریبا تمام خواص سیر را در معالجه ی فشارخون، مرض ‌قند، درمان بیماری کرمک و غیره
    را دارد.

    - مصرف پیاز پخته، باعث لینت یا نرمی مزاج می‌شود.

    برای برطرف کردن بوی بد پیاز بعد از مصرف آن، می توانید یک عدد گردو یا مقداری نان سوخته

    میل نمایید و یا چند عدد باقلا را جویده و مدتی در دهان نگاه دارید.

    - استفاده از پیازی که با چربی پخته شده باشد، برای دفع اخلاط چسبنده از * مفید است.

    - مصرف پیاز پخته با چربی برای رفع یبوست و نفخ روده‌ها مفید است. برای این منظور پیاز را با
    ملایمت بپزید و در هنگام پختن به تدریج به آن کره اضافه نمایید و سپس مصرف کنید.

    - اگر ورقه‌های نازک پیاز در شیر، پخته و مصرف شود، برای درمان دردهای حاصل از قولنج
    روده‌ها و ناراحتی‌های شکم مفید است.

    - پیاز پخته، حبس البول و کم شدن ادرار را شفا می ‌دهد و ادرار آور خوبی است.

    - مصرف پیاز پخته به هر شکل که باشد برای رفع ناراحتی‌ های روحی مفید است.

    - مصرف پیاز پخته شده در سرکه، برای تقویت هاضمه، زردی ، ورم طحال و استفراغ صفراوی
    مفید است.

    - تخم پیاز طبیعت گرم دارد و خوردن 4 تا 5 گرم آن برای تحریک نیروی جنسی موثر است.

    - قرار دادن پیاز پخته و گرم در محل سوختگی و یا قرار دادن آن در محل بواسیر اثر شفا بخش دارد،
    زیرا خون را به طرف سطح پوست انتقال داده و از تجمع خون در رگ‌ های بواسیری می ‌کاهد.

    - اگر با آب پیاز چیزی روی کاغذ بنویسید، دیده نمی ‌شود ولی همین‌ که آن را گرم کنید و حرارت
    دهید، کلمات ظاهر می ‌گردد.

    تذکرات:


    1- زیاده روی در خوردن پیاز موجب تشنگی، استفراغ، تیرگی چهره و حتی فراموشی می‌ شود. پس
    در حد اعتدال مصرف کنید.

    2- برای برطرف کردن بوی بد پیاز بعد از مصرف آن، می توانید یک عدد گردو یا مقداری نان
    سوخته میل نمایید و یا چند عدد باقلا را جویده و مدتی در دهان نگاه دارید.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.