1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

ترافل شکلاتی:

شروع موضوع توسط sahar.te در ‏14 آگوست 2013 در انجمن کیک ها

  1. sahar.te

    sahar.te عضو تیم مدیریت مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2012
    ارسال ها:
    7,193
    تشکر شده:
    9,723
    جنسیت:
    زن
    ترافل شکلاتی:
    مواد لازم:
    کیک ساده یا شکلاتی 300گرم
    مارمالاد زردآلو یا سیب 2قاشق سوپ خوری
    خامه 3قاشق سوپ خوری
    کره 60گرم
    شکلات سیاه 100گرم
    مغز گردو خردشده 1/4 پیمانه
    طرز تهیه: کره و شکلات سیاه را روی بخار کتری آب میکنیم.کیک را در ظرفی خرد میکنیم.خامه را به آن افزوده ومقداری مخلوط میکنیم. سپس مارمالاد و مخلوط کره و شکلات را به آن افزوده وخوب مخلوط میکنیم.گردو را هم اضافه کرده و تا شکلات سفت نشده با پشت قاشق مواد را با هم مخلوط میکنیم تا ذرات کیک به هم خوب بچسبد.کف یک سینی را فویل انداخته (آلومینیوم) از ماده به اندازه ی دلخواه (معمولا به اندازه یک گردو) برداشته در دست به صورت گرد در می آوریم و در سینی میچینیم.سپس ترافلها را در فریزر به مدت 45 دقیقه قرار می دهیم.
    گاناژ روی ترافل:
    مواد لازم:
    شکلات شیرین به میزان مصرف
    خامه 50گرم
    شکلات سفید برای تزیین
    شکلاتها را از قبل مقداری روی بخار کتری میگذاریم تا مقداری نرم شود.خامه را روی حرارت قرار میدهیم تا به جوش آید سپس شکلاتها را به آن می افزاییم.حرارت را خاموش کرده و مواد را خوب هم میزنیم تا مواد یکدست شود.(این مواد را اگر مقداری به صورت بن ماری روی حرارت قرار دهیم بهتر است ) سپس تمام ترفلها را حتما دانه دانه توی ماده مذاب ریخته و دوباره روی فویل میگذاریم ودوباره به مدت 15دقیقه در فریزر قرار میدهیم
    سپس با قیف شکلات سفید را روی ترافلها تزیین میکنیم و در کپسولهای کاغذی قرار میدهیم.
    65dfeqr11us1ih4eoml.jpg
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.