1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

بیسکوئیت دایجستیو

شروع موضوع توسط sepideh در ‏15 آگوست 2013 در انجمن شیرینی های ایرانی

  1. sepideh

    sepideh کاربر پر تلاش ( طلایی)

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2012
    ارسال ها:
    5,631
    تشکر شده:
    4,036
    جنسیت:
    زن
    مواد لازم
    کره 125 گرم
    شکر 80 گرم
    مالت 2 قاشق چایخوری
    تخم مرغ زده شده 1 عدد
    آرد ساده 125 گرم
    آرد نان 150 گرم
    جو پرک 40 گرم
    بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
    جو اضافه 3 قاشق سوپخوری
    شکر خام 50 گرم
    برچسب عنوان2
    مقدار عنوان2
    چگونگی تهیه
    سینی فر را با کاغذ پوشش دهید فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
    کره و شکر را به همراه مالت داخل ظرف همزن ریخته و با دور متوسط بزنید تا به شکل کرم درآید. تخم مرغ را به تدریج اضافه کنید تا جذب مواد شود. آرد ساده را با آرد نان مخلوط کنید، جو و بیکینگ پودر را نیز با مواد مخلوط کرده داخل مواد تخم مرغی ریخته تا به صورت خمیر درآید و خمیر را به مدت حداقل یک ساعت در یخچال استراحت داده سپس روی سطح آرد پاشی شده به ضخامت نیم ساعت باز کنید و سطح روی خمیر را چنگال زده با کاتر مورد نظر برش دهید و در سینی بچینید.
    در صورت تمایل از جوی اضافه روی خمیر بپاشید و شکر خام را نیز روی خمیر ریخته و وردنه بکشید سپس برش داده داخل سینی بچینید و به مدت 20 دقیقه در فر از قبل داغ شده بپزید.
    این بیسکوئیت را می توان در شیشه های درب دار به مدت 3 ماه نگهداری نمود. همچنین می توان این بیسکوئیت را به صورت ساده و یا باکره و پنیر میل نمود.
    مالت به زبان لاتین همان مالت می شود و عصاره جوانه جو است.
    منظور از آرد نان همان آردهای سبوسدار است و منظور از آرد ساده همان آرد شیرینی پزی می باشد.
    جو در این بیسکوئیت به شکل پودر شده یا پرک استفاده می شود.



    7473.jpg
     
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.