1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

کیک ماستی

شروع موضوع توسط sahar.te در ‏17 آگوست 2013 در انجمن کیک ها

  1. sahar.te

    sahar.te عضو تیم مدیریت مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2012
    ارسال ها:
    7,193
    تشکر شده:
    9,723
    جنسیت:
    زن
    کیک ماستی
    بولد شده ها تغییراتی هست که در دستور اصلیش دادم.
    مواد لازم:
    توجه:پیمانه مورد استفاده من 200 میلی لیتریست
    آرد 3/5 پیمانه پر
    پودر قند1/5 پیمانه...شکر ریز
    کره 125 گرم....روغن لادن با طعم کرهتخممرغ 2 عدد
    ماست 1 پیمانه +ا.ق غذا خوری
    بکین پودر 3.ق مربا خوری
    وانیل کمی(یک پنس=یک نیشگون)
    جوش شیرین یک پنسطرز تهیه:کیک ساده
    1-کره یا روغن را با شکر مخلوط کرده به وسیله همزن می زنیم حدود 1 دقیقه
    2-تخم مرغ ها را اضافه کرده هم مزنیم 1 دقیقه
    3-ماست وجوش شیرین را اضافه می کنیم دوباره هم میزنیم
    4-آرد ،وانیل،بکینگ پودر را با هم سه بار الک می کنیم وبا قاشق چوبی به مایه فوق اضافه کرده هم می زنیم.و****در نهایت برای یکدست شدن مایه کیک کمی با همزن می زنیم.
    قالب کیک را چرب کرده ودر فر که ازقبل با حرارت 180 درجه گرم کرده ایم به مدت 30 دقیقه می گذاریم بپزد وبعد از اطمینان از پخت می گذاریم 10 دقیقه در فر خاموش بماند بعد از بیرون آوردن وخنک شدن کیک رابیرون اورده ومی بریم.

    حالا میتوانیم با این مایه کیک کیک موجی،کیک پلنگی،کیک زبرا،کیک رنگی لایه ای درست کنیم
    متاسفانه بعد از چند بار پخت کیک عکس نهایی (بعد از پخت را ندارم )

    توجه:چون قصد داریم مایه کیک رنگی بشه بهتره که کار را از قسمت****شروع کنیم یعنی فقط با قاشق چوبی چون بعد از مخلوط شدن با رنگها احتیاج به همزدن داریم ومی دونیم که همزدن زیاد مایه کیک باعث خوابیدن پف کیک میشه.
    این مراحل کیک پلنگی:

    مایه کیک را به سه قسمت می کنیم
    1-یک قسمت را پودر کاکائویی که در آب گرم حل شده(2ق.م پودر کاکائو در 1 ق. م آب گرم)مخلوط می کنیم
    2-قسمت بعد را می تونیم یا با زعفران آب کرده ویا با کاکائو در آب حل شده مخلوط کنیم(در این قسمت کاکائو اونقدر اضافه شود که فقط کمی تغییر رنگ بده)
    3- وسومین قسمت ساده ومقدارش از قسمت های قبل بیشتر باشه.
    وهر کدام را در کیسه فریزی که یک گوشه اش را سوراخ کرده ایم ومثل قیف عمل می کند بریزیم

    [​IMG]
    درقالب کیک به قطر 26 سانت کاغذ روغنی چرب شده قرار میدیم.
    1-به اندازه 2-3 سانیمتر از کیک ساده

    [​IMG]

    2-بوسیله قیف دست ساز مایه قهوه ای

    [​IMG]

    بازم بوسیله قیف مایه شکلاتی ویا زعفرانی

    [​IMG]

    4- مایه قهوه ای

    [​IMG]

    5- مایه کیک ساده
    از این قسمت عکسی ندارم یادم رفت عکس بندازم.
    اگر از مایه های قهوه ای وشکلاتی مونده دوباره عمل فوق را تکرار کنیم.
    در نهایت در فر با حرارت 18 به مدت 30 دقیقه(بستگی به حرارت فر داره)
    توجه:اگر بعد زمان گفته شده دید که کیک وسطش خمیره ونپخته یک فویل را اندازه دهانه قالب کیک روی آن قرار بدید وحرارت فر را به 150 درجه برسونید وزمان بدید تا خامی کیک درست بشه وپخته بشه.
     

    موضوعات مشابه

    saeed و گلناز2222 از این پست تشکر کرده اند.
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.