1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

دلمه بلغاری

شروع موضوع توسط sahar.te در ‏17 آگوست 2013 در انجمن غذاهای گوشتی

  1. sahar.te

    sahar.te عضو تیم مدیریت مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2012
    ارسال ها:
    7,193
    تشکر شده:
    9,723
    جنسیت:
    زن
    دلمه بلغاری
    مواد لازم:کلم برگ 1بوته متوسط (من استفاده نکردم)
    فلفل دلمه ای رنگی 5 عدد طولی نصف شده

    برای پر کردن کلم یا فلفل
    گوشت چرخ کرده 250 گرم
    برنج خام 1پیمانه سرخالی
    هویج 2 عدد متوسط با رنده ریز رنده شده
    سیب زمینی متوسط 2عدد متوسط با رنده ریز رنده شده
    نمک و ادویه به میزان دلخواه(شامل پودر گشنیز،پودر آویشن،فلفل سیاه زردچوبه)

    برای سس:
    گوجه فرنگی خرد شده 4عدد بزرگ
    شوید وجعفری تازه به میزان دلخواه(خشک 1.ق.غ)
    سیر 2-3حبه له شده
    نمک وادویه به میزان لازم
    سس مایونز 2ق.غ
    روغن مایع به میزان لازم(آبغوره من اضافی ریختم)
    پنیر پیتزا 100گرم
    طرز تهیه:
    1-برنج را نیم پز می کنیم.
    2-برنج نیم پز وموادی که برای پرکردن گفته شده با هم مخلوط می کنیم.

    aifs.cook_time.com_preview_img442_442260.jpg
    3-فلفل دلمه ای را با این مواد پر می کنیم.

    [​IMG]

    4- نیمی از کوجه فرنگی ها را نصف کردم وبقیه را میکس کردم و با بقیه مواد مخلوط کرده روی فلفل ها ریخته وبا حرارت ملایم می گذاریم پخته و آب غذا تبخیر شود .همه پنیر پیتزا را نریختم
    عکس مربوط به سایت اصلیه[​IMG]

    aifs.cook_time.com_preview_img442_442257.jpg

    وبعد ازپخت وگریل

    [​IMG]

    5-بقیه ی پنیر پیتزا روی فلفل های پخته شده ریخته ودر فر با گریل می گذاریم طلایی شود.

    [​IMG]
    نسبت به همه دلمه ها زود آماده میشه وخوشمزه ست به امتحان کردنش می ارزه

    از سایت اصلی با کلم برگ

    aifs.cook_time.com_preview_img442_442262.jpg

    aifs.cook_time.com_preview_img442_442263.jpg

    aifs.cook_time.com_preview_img442_442255.jpg
     

    موضوعات مشابه

    baranbahar از این پست تشکر کرده است.
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.