1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

سالاد مرغ آسیایی

شروع موضوع توسط sahar.te در ‏17 آگوست 2013 در انجمن سوپ و سالاد

  1. sahar.te

    sahar.te عضو تیم مدیریت مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2012
    ارسال ها:
    7,193
    تشکر شده:
    9,723
    جنسیت:
    زن
    سالاد مرغ آسیایی

    در عین لذت بردن از تركیب طعم های مختلف ، شما می‌توانید از فواید سبزیجات دریایی نیز سود ببرید.

    زمان پخت : 20 دقیقه

    مواد لازم : ( برای 4 نفر )

    5 فنجان كلم برگ كه نازك خردشده است.

    2 عدد * مرغ بدون استخوان ، با پوست

    0/5 فنجان هویج رنده شده

    0/5 فنجان پیازچه ریز شده

    0/5 فنجان بادام خرد شده

    یك چهارم فنجان گشنیز ریز شده

    2 قاشق سوپخوری كنجد بو داده شده

    سس

    2 قاشق سوپخوری روغن زیتون اضافه

    2 قاشق سوپخوری سس سویا

    یك چهارم فنجان سركه

    3 قاشق سوپخوری عسل

    مقدار كمی‌فلفل دلمه ای قرمز كه باریك خرد شده باشد

    نمك و فلفل سفید برای مزه دار شدن


    روش تهیه

    1. فر را از قبل گرم كرده و سینی فر را در طبقه وسط بگذارید به طوری كه 18 سانتی متر با شعله فاصله داشته باشد.مرغ را با نمك و فلفل طعم دار كنید.

    2. وقتی سینی فر به اندازه كافی داغ شد ( حدود ده دقیقه) ، از فر درآورده و شعله آن را كم كنید. مرغ را در سینی گذاشته به شكلی كه پوست مرغ به سمت بالا باشد و اجازه دهید حدود 15 دقیقه بپزد كه البته این مدت به ضخامت گوشت مرغ نیز بستگی دارد. این روش سریع كباب كردن است.بعد از پخت وقتی مرغ كمی‌خنك شد ، پوستش را جدا كرده و آن را به تكه های كوچك تقسیم كنید.

    3.كلم را باریك خرد كرده و هویج را رنده كنید. هویج به راحتی در غذا ساز با پره رنده كننده ، خرد می‌شود.در غیر اینصورت می‌توانید آن را با دست كوچك و نازك كنید.

    گشنیز و پیازچه را ریز كرده و به مخلوط بادام خرد شده ، كلم و هویج اضافه كنید . آب اضافه جلبك را گرفته و در صورت لزوم آن را خردكرده و بعد به سالاد اضافه كنید.

    4. روغن زیتون، سس سویا ، سركه ، عسل ، تكه های فلفل دلمه ای ، نمك و فلفل سفید را با هم مخلوط كنید و به كلم و مرغ اضافه كنید. و در آخر كنجد را بر روی مواد بپاشید .( شما می‌توانید كنجد بو داده شده آماده را از بیرون تهیه كنید.)


    نكته های آشپزی سالم :

    * مرغ خیلی سریع خشك می‌شود . جدا نكردن پوست تا پایان پخت و زیاد نپختن آن از این امر جلوگیری می‌كند.با نگه داشتن پوست مرغ تا آخرین مرحله پخت ،‌* ها مرطوب و خوش طعم باقی می‌مانند. كباب كردن * مرغ در فاصله 18 سانتی از شعله با حرارت كم بسیار مهم است .با این كار * ها كامل می‌پزند بدون اینكه رویشان بسوزد و یا خشك شوند . در ضمن با گذاشتن آنها بر روی سینی بسیار داغِ فر ، آب خود را از دست نمی‌دهند.
     

    موضوعات مشابه

    ali ss و baranbahar از این پست تشکر کرده اند.
  2. baranbahar

    baranbahar ♥♥♥♥♥ عضو تیم مدیریت مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 ژانویه 2013
    ارسال ها:
    18,925
    تشکر شده:
    17,497
    جنسیت:
    زن
    لطفا مرغ اروپایی هم آموزش بده nishkhand
     
  3. sahar.te

    sahar.te عضو تیم مدیریت مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2012
    ارسال ها:
    7,193
    تشکر شده:
    9,723
    جنسیت:
    زن
    nishkhandچشم حتما
     
  4. baranbahar

    baranbahar ♥♥♥♥♥ عضو تیم مدیریت مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 ژانویه 2013
    ارسال ها:
    18,925
    تشکر شده:
    17,497
    جنسیت:
    زن
    مرسی bos
     
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.